AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Akcija kojom Citroën obara s nogu

U pravo vreme, tokom jesenje nabavke novih automobila, kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru, počinje atraktivnu prodajnu akciju za sve modele sa lagera. Vozila koja su na akciji mogu odmah da se dobiju, a vodeći akcijski modeli su Citroën-i C3 i C4, uz već traženi C-Elysée i avangardni C4 Picasso.

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Redizajnirani Citroën C3 može se sve češće videti na našim ulicama. Atraktivan, ljubimac i žena i muškaraca, sada može da se nabavi po izuzetno pristupačnim uslovima. Naime, model C3 sa benzinskim motorom i sa paketom opreme koji zadovoljava sve potrebe prosečnog vozača ima cenu 9.990 evra. Pored klima uređaja, kupci dobijaju i 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, elektro podizače prednjih stakala, tempomat, radio CD MP3, svetla za maglu, LED dnevna svetla, brave i retrovizore u boji vozila i još puno toga.

Model C4 dugo figurira na našem tržištu kao jedno od najpoželjnijih vozila. Siguran, prostran, udoban, elegantan i praktičan, Citroën C4 je vozilo koje svako želi da vozi. Novi model dobio je notu sportske ekskluzivnosti, koja ga dodatno izdvaja od konkurencije i podiže interesovanje naših vozača. Kompanija Avtonova KAB osluškuje želje potencijanih kupaca i sada izlazi na tržište sa sjajnom ponudom za benzinski model od 95 KS za svega 11.990 evra. Pored svih prednosti, kada sednete za volan ovog lepotana čeka vas i klima uređaj, ABS, 6 vazdušnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, regulator i limitator brzine, podizači prednjih stakala i ostala korisna oprema, a tu je i poklon: radio CD MP3 i svetla za maglu sa funkcijom osvetljavanja pri skretanju.

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Citroën C-Elysée je veoma zainteresovao naše vozače poslednjih meseci, tokom akcije za dizel varijantu ovog vozila. Izgled, izdržljivost, konfor, motoristika i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti su u C-Elysée-u odneli pobedu i sa lakoćom pomažu kupcima da se opredele za kupovinu ovog sjajnog modela. Karoserija koja je harmonična i prijatna za oko donosi osećaj robusnog vozila, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. Motori su specijalno dizajnirani da optimizuju sve performanse u uslovima vožnje gde su loši putevi ili nekvalitetno gorivo. Sada se na akciji nalazi benzinski model Citroën C-Elysée sa motorom 1.2 VTi po ceni 10.690 evra. Bezbednosni i elektro paket kompletiraju opremu, a izuzetno mala potrošnja dodatno podiže interesovanje za ovaj kvalitetan automobil.

Akcija kojom Citroën obara s nogu

Kompanija Avtonova KAB izlazi sa veoma korektnom ponudom i za novi Citroën C4 Picasso, kao i za sve ostale modele iz proizvodnog programa francuskog proizvođača šarmera na putevima. Akcija traje do isteka zaliha, tako da svi zainteresovani treba da požure kako bi dobili model i boju koju žele. Posetite uvoznika, kompaniju Avtonova KAB, ili nekog od dilera, Tago Car u Novom Sadu ili Raavex Group u Nišu, i zakažite test vožnju kako bi se uverili u kvalitet i vrhunske vozne osobine svih akcijskih modela. Uz akciju su spremljeni i odlični uslovi finansiranja i kasko osiguranja, pa vas pozivamo da posetite Citroën centar, koji se nalazi u Radničkoj 22, prekoputa Ade. Sve dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.citroen.rs, kao i putem telefona 011/3538 592 ; 3538-575 i 3538-590, ili na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.

AVTONOVA KAB Marketing

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

Euro Sumar: Prodaja Suzuki automobila u Srbiji veća za petinu

U beogradskom Euro Sumaru, ovlašćenom uvozniku i serviseru Suzukijevih automobila i motocikala, prošlu poslovnu godinu ocenjuju uspešnom: u odnosu na 2014. isporuke su povećane za 19,64 odsto – kupcima su predati ključevi od 396 vozila, a to je 65 veše nego godinu ranije.

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Šta se sprema u ovoj garaži? Škoda Kodiaq?

Škoda je na zanimljiv način počela "komunikaciju" svog novog modela. Na Facebook profilu ovog proizvođača objavljena je fotografija na kojoj piše da nam ubrzo stiže nešto veliko. Pretpostavljamo da je u pitanju novi SUV iz Mlade Boleslave...

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Mercedes-Benz ukida oznaku AMG Sport

Oznaka za "polu-sportske" Mercedes-Benz modele - AMG Sport, nije dugo trajala. Ova oznaka će biti ukinuta, a modeli iz ove serije koristiće oznake iz divizije AMG. Šta to u praksi znači?

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje