AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BG Car Show 2016 - Bentley u prvoj poseti Beogradu

BG Car Show 2016 - Bentley u prvoj poseti Beogradu

Spektakularna mašina, koja pokreće 5. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova, među kojima je i Bentley...

Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstaviće se posetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.


U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, organizator Beogradski sajam ponudiće kompletnu automotivnu industriju, najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja.

Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova, među kojima će, nema nikakve sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premium segmentu, koji će, sa svojom aktuelnom ponudom, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infinity. Tako će, svim svojim sjajem i neverovatnim performansama, i to u svom prvom pojavljivanju na Beogradskom sajmu, posetioce sigurno očarati i ekskluzivni svetski brend Bentley.


Svi vodeći svetski proizvođači, odnosno brendovi automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, biće posetiocima na raspolaganju u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.


Brojna iznenađenja spremna su i za ljubitelje motocikala, jer se na sajam Motopassion vraćaju neki renomirani brendovi. Uz već tradicionalno prisutne svetske motociklističke veličine kao što su Harley Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint i marke iz Piaggio Grupe (Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi), posle dugogodišnje pauze domaćoj publici će se u hali 3 Beogradskog sajma predstaviti najnoviji modeli motocikala Ducati, Kawasaki i Kymco.


Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za “Family Day” (roditelji sa decom do 16 godina) - 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.


PR

Počela akcija

Počela akcija "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo"

Proverite u AMSS besplatno tehničku ispravnost vozila!
Auto-moto savez Srbije (AMSS) u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila, organizuje od 04. do 09. jula tradicionalnu bezbednosno preventivnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.

Održana Balkanska MINIjada 2016.

Održana Balkanska MINIjada 2016.

Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine je bilo jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada koja je održana u Beogradu i na Srebrnom jezeru tokom proteklog vikenda (1-3 jul)...

Prefinjena Opelova oprema za putovanja

Prefinjena Opelova oprema za putovanja

“Kako, molim? Sve ovo treba da ponesemo sa sobom? Nemoguće!” Mnoge je strah već od same pomisli šta sve treba spakovati u automobil pre odlaska na porodični godišnji odmor. Sa individualnom Opelovom opremom, koja znači kraj takvom haosu, nema mesta strahu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje