AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BG Car Show 2016 - Renault i Dacia sajamska ponuda

BG Car Show 2016 - Renault i Dacia sajamska ponuda

Na sajmu će biti premijerno predstavljeni potpuno novi model, novi Megane četvrte generacije i model Talisman koji će na sajmu doživeti svoju pretpremijeru, obzirom da je zvanični početak prodaje zakazan za početak meseca maja...

BG Car Show 2016 - Renault i Dacia sajamska ponuda

Pored novih, pripremljene su posebne ponude aktuelnih Renault modela: Renualt Clio startuje sa cenom od 9.990 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 10.990 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Expression plus, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a svi kupci mogu da izaberu paket koji sadrži aluminijumske felne prečnika 15“, svetla za maglu, kožni volan i zadnje parking senzore po ceni od samo 1 €. Posebno izdvajamo ponudu za model Renault Fluence Limited, koji je posebno pripremljen za ovogodišnji sajam. Dolazi u ponudi sa dva motora, sa do sada najpovoljnijom cenom – 10.990 € za benzinsku 1.6 115 KS verziju i 12.490 € za dizel 1.5 dCi 110 KS. Verzija Limited podrazumeva serijsku opremu u vidu automatskog klima uređaja, LED dnevnih svetala, aluminijumskih 16“ felni, Renault kartice „Slobodne ruke“, radio CD/MP3 uređaja i brojnih elemenata bezbednosnih sistema.

BG Car Show 2016 - Renault i Dacia sajamska ponuda

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 7.000 € na 4 godine i 5.000 € na 5 godina. Za sve kupce koji imaju potrebu za višim iznosom i dužim periodom otplate, pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period otplate do 6 godina, bez ograničenja iznosa finansiranja. Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

BG Car Show 2016 - Renault i Dacia sajamska ponuda

DACIA JE ZA OVOGODIŠNJI SAJAM U BEOGRADU PRIPREMILA POSEBNU PONUDU, KAKO ZA SVOJE NAJPRODAVANIJE MODELE, TAKO I ZA CELOKUPNU GAMU SVOJIH VOZILA.


Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero, moći će isti da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.


Posebna verzija Sandero Stepway biće ponuđen po ceni od 8.990 € za verziju Sandero Stepway Ambiance 0.9 TCe 90 KS, koji sada u ovom paketu sadrži radio uređaj. Po ceni od 9.990 € verzija Sandero Stepway Prestige nudi bogat paket opreme koji dodatno sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav.
Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4x2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.


Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 4 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 5.000 € za sve modele, odnosno do 8.000 € za modele Duster i Lodgy.


Za one kupce koji imaju potrebu za višim iznosom finansiranja, u ponudi je i kredit do perioda od 6 godina, sa kamatnom stopom od samo 1.99%, bez limita iznosa finansiranja. Sve kupce koji svoje novo vozilo izaberu za vreme trajanja sajamske akcije očekuje i besplatna petogodišnja garancija za sve modele.


PR

Island farba puteve, pogledajte i zašto

Island farba puteve, pogledajte i zašto

Na Islandu su prefarbali nekolio kilometara puteva sa upadljivim svetlim bojama. Cilj je da se zaštiti populacija retkih ptica, čiji mladi izlaze na asfalt kako bi se ugrejali, što se često završava fatalnim susretom sa automobilom...

SEAT akcijski modeli

SEAT akcijski modeli

Porsche SCG generalni uvoznikza vozila marke SEAT je pripremio specijalne uslove i cene za vozila iz svoje game...

Noviteti iz Nissana - Tehnologija ProPilot

Noviteti iz Nissana - Tehnologija ProPilot

Društvo Nissan Motor Co., Ltd. danas je objavilo da će nova Serena, čija prodaja u Japanu počinje krajem avgusta, biti opremljena Nissanovom tehnologijom za autonomnu vožnju ProPILOT koja će osigurati bezbrižnu i udobnu u vožnji autoputem...

Lada Niva protiv Nissana GT-R (VIDEO)

Lada Niva protiv Nissana GT-R (VIDEO)

Kada "na crtu" takmičenja u ubzranju na 400 metara stanu Nissan GT-R i Lada Niva, sigurno verujete da je rezultat apsolutno jasan. Međutim, ova Lada niva nije serijska, tako da ćete se iznenaditi rezultatom...

Prva generacija industrijskih mehaničara i Bosch potpisuju ugovor

Prva generacija industrijskih mehaničara i Bosch potpisuju ugovor

Prva generacija učenika obrazovnog profila industrijski mehaničar završila je školovanje u Tehničkoj školi „Milenko Verkić Neša“ u okviru projekta „Reforma srednjeg stručnog obrazovanja u Srbiji“ koji pod pokroviteljstvom nemačke Vlade sprovode Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.

Opel Vivaro: Multitalentovani ortak i moderan luksuzni transporter

Opel Vivaro: Multitalentovani ortak i moderan luksuzni transporter

Opel Vivaro je svestran, efikasan i veoma uspešan. Lansiran 2001., pre nekoliko sedmica je proizveden 750.000. primerak ovog modela. „Sedam stotina pedeset hiljada je impresivna brojka za Vivara, posebno u ovom segmentu u kojem vlada oštra konkurencija“, rekao je Štefen Rašig, direktor Opel /Vauxhall komercijalnih vozila.

Bosch planira da uzdrma tržište revolucionarnim idejama

Bosch planira da uzdrma tržište revolucionarnim idejama

Bosch ulazi na sasvim novo tržište ponudom tehnologije i usluga povezanih sa parkiranjem. Pritom dobavljač tehnologija i usluga primenjuje standardizovani pristup: Bosch pojednostavljuje traženje parking mesta i postupno automatizuje proces parkiranja...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje