AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Infiniti Q30 startuje sa prodajom u Srbiji!

Infiniti Q30 startuje sa prodajom u Srbiji!

Prvi Infiniti globalni kompaktni model premijerno će biti izložen na Sajmu automobila u Beogradu, a generalni uvoznik japanske marke Grand Motors pripremio je specijalnu ponudu za vreme popularne manifestacije...

Infiniti Q30 startuje sa prodajom u Srbiji!

Infiniti Q30, jedna od najvećih zvezda predstojećeg Sajma automobila u Beogradu i model koji mesecima unazad izaziva veliko interesovanje domaće javnosti, ovih dana počinje da se prodaje u Srbiji i to po specijalnim sajamskim uslovima!

 

Reč je o potpuno novom modelu kakav japanski premijum proizvođač Infiniti do sada nije imao u ponudi. Q30 predstavlja takozvani „aktivni premijum kompakt“, postavljen na platformu Mercedesa GLA i dosta je veći od konkurenata u C segmentu – dugačak je 4.425 mm, širok 2.083 mm i visok 1.495 mm. Sa njim Infiniti privlači sve širi krug nove generacije urbanih kupaca širom Evrope.

Automobil pleni dopadljivim dizajnom i dinamičnim linijama, dok se unutrašnjost ističe  asimetričnim kokpitom i izuzetno kvalitetnim materijalima. Od pogonskih agregata u ponudi su turbo benzinski 1.6 od 122 KS i 156 KS, dok 2.0 turbo raspolaže sa 211 KS, a za poklonike dizela pripremljeni su 1.5 od 109 KS i 2.2 od 170 KS. Za prenos snage do prednjih točkova zaduženi su šestostepeni ručni i sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom. Najsnažnije verzije 2.0t i 2.2d  dostupne su i sa AWD pogonom na sva četiri točka.   

Infiniti Q30 startuje sa prodajom u Srbiji!

Pored osnovne Base verzije u ponudi su paketi Premium, Premium Tech i Sport, a tu su i brojni opcionali pomoću kojih kupci mogu konfigurisati i personalizovati automobil u skladu sa svojim željama i afinitetima.


Prvi primerci modela Q30 biće dostupni za test vožnju do kraja meseca, a sve dodatne informacije mogu se dobiti od Infiniti prodavaca na telefon 011/2090680 ili u prodajnom salonu u Ulici Milutina Milankovića br. 11 na Novom Beogradu.


PR

Špijunski video: nova Nissan Micra se bliži

Špijunski video: nova Nissan Micra se bliži

Aktuelna generacija modela Nissan Micra, nije postigla značajniju popularnost na gradskim ulicama. Špijuni su snimili na ulici petu generaciju modela Micra, koja će zvanično biti okrivena na autosalonu u Parizu...

Evropsku nagradu za inovacije dobio tvorac ESP sistema

Evropsku nagradu za inovacije dobio tvorac ESP sistema

Početkom jula, u Lisabonu, Anton van Zanten primio je Evropsku nagradu za inovacije za 2016. godinu za pronalazak elektronskog programa stabilnosti „ESP“. Nagrada koju dodeljuje Evropska kancelarija za patente (EPO), mu je dodeljena u kategoriji „Životno delo”...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje