AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Sedi i vozi - Posebna komercijalna ponuda kompanije FCA Srbija

Sedi i vozi - Posebna komercijalna ponuda kompanije FCA Srbija

Počev od BG Car Show-a koji se otvara u četvrtak, 17. marta, kompanija FCA Srbija kao dodatak postojećoj nudi posebnu komercijalnu ponudu pod nazivom „Sedi i vozi”...

U pitanju je finansijski paket koji omogućava da postanete vlasnik modela FIAT PANDA, FIAT PUNTO, FIAT 500L kao i FIAT TIPO bez učešća, bez valutnog rizika.
Ovi dinarski auto krediti se realizuju preko Crédit Agricole banke sa nominalnom kamatnom stopom 5,90% godišnje i maksimalnim periodom otplate do 84 meseca. Za kredite do 10.000 evra u dinarskoj protivvrednosti nije potrebno obezbediti zalogu ni CASCO osiguranje.

Na konkretnom primeru, za kredit bez učešća sa rokom otplate do 84 meseca, mesečna rata za model FIAT PUNTO, 1.2 benzin, 69KS Racionale, bi bila 16.316 RSD, za model FIAT PANDA 1.2 benzin 69KS Racionale 14.501 RSD i za model FIAT 500L 1.4 benzin 95KS Racionale, 18.131 RSD.


PR

Novi Top Gear - prvi trailer (video)

Novi Top Gear - prvi trailer (video)

Novi popularni serijal Top Gear stiže uskoro, sa nekoliko važnih promena. Najveća pažnja sigurno je usmerena na nove voditelje, a pri trailer otkriva nam šta možemo očekivati u novima epizodama...

Novi Renault Clio 2023
Slika nedelje