AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Meganova formula strasti će najbržu ekipu odvesti u Moncu

Meganova formula strasti će najbržu ekipu odvesti u Moncu

Pričljivi Filip Ugrenović i Aleksandar Radojičić će ove nedelje u jutarnjim satima voziti ljude po ulicama većih gradova u Srbiji. Renault Megane će biti njihovo moćno oružje u potrazi za tročlanom ekipom koja će se takmičiti za glavnu nagradu: put na trku u Monci!

U ponedeljak, 29. avgusta, Naxi Nacional i Renault počeli su sa »Formulom strasti« - posebnim projektom čiji će vrhunac biti odlazak tročlane pobedničke ekipe na nezaboravnu trku u Monci.

Filip Ugrenović, voditelj jutarnjeg programa Naxi Nacionala, će iz studija od ponedeljka, 29. do srede, 31. avgusta, pratiti poznatog glumca Aleksandra Radojičića na njegovoj misiji razvoženja ljudi po srpskim ulicama. U većim gradovima Srbije, Aleksandar Radojičić će u jutaranjim satima Meganom prikupljati ljude i voziti ih na željene lokacije – na posao, na pijacu ili na kafu. Pošto će za volanom Megana biti jedan od najaktuelnijih srpskih glumaca vožnja će sigurno biti veoma zabavna i jedinstvena!

Pored zabavnih vožnji u Meganu, svi slušaoci će biti pozvani da se sa još dvoje prijatelja prijave na »Formulu strasti«. Od svih prijavljenih u sredu će biti izabrana tri tima finalista koji će se u četvrtak, 1. septembra, u Beogradu takmičiti u tri nezaboravna izazova. Pobednička ekipa će odmah nakon finala morati da spakuje kofere jer će već narednog jutra sesti u Renault Megane i odvesti se na trku u Moncu. Tamo ih čekaju novi izazovi, turističko razgledanje, čak i susret sa timom Renault Formula 1, a u nedelju i veliko finale - gledanje trke.

Ekipe mogu da se prijave na posebnoj internet stranici na adresi: formulastrasti.renault.rs


PR

 

Još opremljeniji Suzuki Swift po staroj ceni

Još opremljeniji Suzuki Swift po staroj ceni

U prodajne salone beogradskog Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzukijevih automobila i motocikala, stiglo je drugo „letnje osveženje“: jedan od najpopularnijih modela – Swift, u verziji SE, sa blagim restajlingom i bogatijim paketom opreme, a po staroj, dosadašnjoj ceni od 10.690 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti)...

Kia pre Pariza pokazala novog Rija

Kia pre Pariza pokazala novog Rija

Novi Rio će svoju svetsku premijeru doživeti 29. septembra na salonu automobila u Parizu. Kia je sada pokazala prve fotografije iz kojih je vidljiv progresivan izgled spoljašnjosti i unutrašnjosti...

Saradnja u istraživanju između kompanija Bosch i Bühler

Saradnja u istraživanju između kompanija Bosch i Bühler

Kompanije Bühler i Bosch Connected Devices and Solutions dogovorile su da svoju postojeću uspešnu saradnju prošire sa još većim brojem inovacija i pokretanjem tržišta kroz dalje unapređenje mogućnosti koje nudi Internet stvari. Novi proizvodi očekuju se u 2017. godini.

BMW M5 (2025)
Slika nedelje