AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

PSC KOMNENOVIĆ: Specijalna akcija – tri besplatna servisa za nove kupce!

PSC KOMNENOVIĆ: Specijalna akcija – tri besplatna servisa za nove kupce!

Leto je vreme za uživanje, opuštanje i neverovatne akcijske cene!
PSC Komnenović nastavlja da iznenađuje svoje korisnike...

Za sve buduće kupce novih Opelovih automobila pored garancije od sedam godina na kupljeni automobil u PSC Komnenović, kupci dobijaju na poklon i tri servisa gratis (kupac plaća samo delove za servis).

Akcija se odnosi i na kupovinu bilo kog modela polovnih automobila, za koje važi garancija od pet godina.

Tako će kupci kako novih tako i polovnih vozila u PSC Komnenović, na poklon dobiti uslugu besplatnog servisiranja automobila (kupac plaća samo delove za servis).
Svim automobilima su neophodni redovni pregledi i provere, a od ispravnosti vozila zavisi bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

U ovlašćenom Opelovom servisu, koji sesrvisira sve modele automobila, možete obaviti i mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske radove, zamenu auto stakala i čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja.
Posetite nas u ulici Dragoslava Srejovića 2c na Paliluli. Radno vreme je od ponedeljka do petka od 08-17h i subotom od 08-13h ili nas pozovite na +381(11) 4141-720 i zakažite pregled svog vozila.

Galeriju ponude Opelovih automobila možete pogledati na našem web sajtu psc-komnenovic.com gde možete saznati više i o specijalnim ponudama i promocijama koje su vam na raspolaganju.

Priuštite sebi kvalitet i udobnost po neverovatnim cenama!

 

PSC Komnenović

Bosch - Pametni senzori u nadzoru rada mašina

Bosch - Pametni senzori u nadzoru rada mašina

Na čelu sa kompanijom Bosch, sedam partnera sarađuje na projektu pod nazivom AMELI 4.0 koji se bavi razvojem sistema senzora za budućnost za povezanu proizvodnju, ili industriju 4.0. Sistem je namenjen za nadzor mašina i odmah detektuje odstupanja od normalnog statusa rada...

Opelov kalendar 2017

Opelov kalendar 2017

Aktuelna foto sesija za Opelov kalendar za 2017., nastavlja se tamo gde je uspešna produkcija stala: superzvezda Brajan Adams, fotografisao je Opel ADAM, a ikona među modnim dizajnerima, Karl Lagerfeld, ovekovečio je svoju „birman“ mačku Šupet (Choupette) i Opel Corsu...

FCA Srbija - Auto za zlato!

FCA Srbija - Auto za zlato!

Automobil koji se s ponosom pravi u Srbiji, FIAT 500L je auto zlata vredan! Naime, svaki Olimpijac koji osvoji zlatnu medalju  na predstojećim Olimpijskim Igrama u Riju, dobiće na poklon FIAT 500L!

Kinezi već isprobali lebdeći autobus (FOTO + VIDEO)

Kinezi već isprobali lebdeći autobus (FOTO + VIDEO)

Autobus koji "lebdi" iznad automobila na putu - sigurno ste videli ovu zanimljivu ideju za gradski prevoz. U Kini je vreme koje protekne od ideje do realizacije dramatično smanjeno, pa danas možemo videti i prvi prototip koji izlazi na ulice...

Renault Symbioz
Slika nedelje