AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Seat ubedio Zorana Kesića da promeni pravac (FOTO)

Seat ubedio Zorana Kesića da promeni pravac (FOTO)

Promena političke ili seksualne orijentacije, zaokret na privatnom planu ili transfer na neku drugu televiziju, samo su neka od nagađanja javnosti koja se vezuju za voditelja čuvene emisije „24 minuta“ Zorana Kesića od kako je najavio promenu svog pravca...

Seat ubedio Zorana Kesića da promeni pravac (FOTO)

„Svašta sam čuo o sebi ovih dana, i da sam ušao u neku stranku, i da sam homoseksualac i da imam neku aferu, a ja sam odlučio da konačno položim vozački i da žena prestane više da me vozi.  Sve se ovo desilo u trenutku kada sam video i upoznao njega koji nije u glavnom toku i koji nije poznat kao drugi, ali je meni magičan – SEAT “, izjavio je Kesić i najavio saradnju sa Porsche SCG u Srbiji.  „Sada će i žena moći malo da predahne jer će mi SEAT pomoći da se ostvarim i kao vozač“, rekao je Kesić.

„Saradnja poznatog voditelja i kompanije Porsche SCG bila je logičan iskorak u SEAT kampanji  jer se Kesićeve osobine poput toga da on nije mainstream, da ne misli kao drugi, da ima sve što je potrebno za uspeh, hrabar je i voljan da ide do krajnjih granica u svom poslu - potpuno podudaraju sa vrednostima SEAT brenda.  Sa druge strane, Kesić nema ni vozačku dozvolu što daje dodatni zaokret ovoj kampanji“, izjavio je Manolito Vujičić,  generalni direktor Porsche SCG.

Seat ubedio Zorana Kesića da promeni pravac (FOTO)

Ova kampanja je samo početak većeg broja akcija brenda SEAT planiranih za narednih nekoliko meseci, a kompanija Porsche SCG veruje da će ovakvom kampanjom promeniti pravac razmišljanja vozača u Srbiji i skrenuti njihovu pažnju na SEAT.

 


Tokom kampanje Porsche SCG kroz mrežu individualnih predstavnika prodaje, kao i u prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu, ponudiće modele SEAT Ibiza, SEAT Leon i SEAT Toledo sa različitim tipovima motora, sa odličnim paketima opreme, i sa tradicionalno dobrim opcijama finansiranja.


PR

Počela akcija

Počela akcija "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo"

Proverite u AMSS besplatno tehničku ispravnost vozila!
Auto-moto savez Srbije (AMSS) u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila, organizuje od 04. do 09. jula tradicionalnu bezbednosno preventivnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.

Održana Balkanska MINIjada 2016.

Održana Balkanska MINIjada 2016.

Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine je bilo jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada koja je održana u Beogradu i na Srebrnom jezeru tokom proteklog vikenda (1-3 jul)...

Prefinjena Opelova oprema za putovanja

Prefinjena Opelova oprema za putovanja

“Kako, molim? Sve ovo treba da ponesemo sa sobom? Nemoguće!” Mnoge je strah već od same pomisli šta sve treba spakovati u automobil pre odlaska na porodični godišnji odmor. Sa individualnom Opelovom opremom, koja znači kraj takvom haosu, nema mesta strahu.

Esapekka Lappi - Rally Sweden 2024
Slika nedelje