AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Sedi i vozi - Posebna komercijalna ponuda kompanije FCA Srbija

Sedi i vozi - Posebna komercijalna ponuda kompanije FCA Srbija

Počev od BG Car Show-a koji se otvara u četvrtak, 17. marta, kompanija FCA Srbija kao dodatak postojećoj nudi posebnu komercijalnu ponudu pod nazivom „Sedi i vozi”...

U pitanju je finansijski paket koji omogućava da postanete vlasnik modela FIAT PANDA, FIAT PUNTO, FIAT 500L kao i FIAT TIPO bez učešća, bez valutnog rizika.
Ovi dinarski auto krediti se realizuju preko Crédit Agricole banke sa nominalnom kamatnom stopom 5,90% godišnje i maksimalnim periodom otplate do 84 meseca. Za kredite do 10.000 evra u dinarskoj protivvrednosti nije potrebno obezbediti zalogu ni CASCO osiguranje.

Na konkretnom primeru, za kredit bez učešća sa rokom otplate do 84 meseca, mesečna rata za model FIAT PUNTO, 1.2 benzin, 69KS Racionale, bi bila 16.316 RSD, za model FIAT PANDA 1.2 benzin 69KS Racionale 14.501 RSD i za model FIAT 500L 1.4 benzin 95KS Racionale, 18.131 RSD.


PR

Bestseler: 750.000. Opel Vivaro sišao sa proizvodne linije

Bestseler: 750.000. Opel Vivaro sišao sa proizvodne linije

Još od premijere 2001., Opel Vivaro je jedan od najpopularnijih vanova u svom segmentu (do 2,9 tona dozvoljene ukupne mase, Van-D). Juče je, Opel/Vauxhall fabrika u Lutonu (Velika Britanija), postigla novi veliki uspeh u istoriji ovog fleksibilnog majstora dostave sa 750.000. Vivarom, koji je sišao sa proizvodne linije.

Euro Sumar: Početkom leta novi Suzuki Baleno i u Srbiji

Euro Sumar: Početkom leta novi Suzuki Baleno i u Srbiji

Novi Suzuki Baleno, jedna od pravih premijera na nedavno održanom BG CAR SHOW 05 u Beogradu, pobudio je veliki interes potencijalnih kupaca, jer skladno ujedinjuje dopadljiv dizajn, promišljenu upotrebljivost, dobru upravljivost, visok nivo bezbednosti...

Novi Renault Clio 2023
Slika nedelje