AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault i Dacia uslovi tokom juna 2016.

Renault i Dacia uslovi tokom juna 2016.

Renault ponuda je koncipirana u vidu posebne ponude modela praćene beskamatnim finansiranjem ili putem dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatom od 4,99%...

Renualt Clio startuje sa cenom od 10.150 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.150 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.


Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Limited, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a u serijska oprema u ovom slučaju podrazumeva sistem za pomoć za parkiranje unazad, električne i grejne spoljašnje retrovizore i ukrasne lajsne u okviru „Paketa Look spoljašnji izgled“.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000 € na 5 godina.


Novitet u Renault ponudi predstavlja novi dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom, I izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja I mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%.


Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

Renault i Dacia uslovi tokom juna 2016.

Dacia ponuda je koncipirana u vidu brojnih pogodnosti, koje se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja i dodatnih benefita uz samo finansiranje.


Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero mogu da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.


Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4x2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.


Za kupce Dacije smo pripremili brojne pogodnosti, I one se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja I dodatnih benefita uz samo finansiranje. Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000 € za sve modele, odnosno do 5.000 € za modele Duster I sve Stepway verzije.


Pored beskamatnog kredita za sve modele, kupci Dacije mogu da izaberu I ponudu dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatnom stopom od 6.99%. Dodatna pogodnost dinarskog kredita predstavljena je u mogućnosti finansiranja vozila vrednosti do 8000€ bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavanuju verziju Sandera koja košta 7990€ i finansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća.


Za svako vozilo koje kupci Dacije finansiraju putem Dacia finansiranja, kupci mogu da izaberu jedan od dva dodatne benefita u vidu 5 godina garancije / 100000 kilometara ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa.


PR

Testirajte nove Volvo modele S90 i XC90 Hybrid

Testirajte nove Volvo modele S90 i XC90 Hybrid

Dugoočekivani Volvo noviteti S90 i XC90 Hybrid ovih dana će posetiti Srbiju u okviru regionalne dinamičke prezentacije, a svi zainteresovani za prvu probnu vožnju ovih ekskluzivnih premijum modela imaće priliku da to učine 22. juna u Beogradu...

FIA CEZ – Pešović slavio na češkoj stazi Most

FIA CEZ – Pešović slavio na češkoj stazi Most

Četvrti trkački vikend ovogodišnjeg šampionata centralne Evrope u automobilizmu vožena je ovog vikenda na češkom autodromu Most. Srpski Lein racing team zbog ETCC runde koja se za sedam dana vozi u Portugalu, ovoga puta nije bio kompletan...

Volkswagen proizveo prvu karoseriju produženog Tiguana

Volkswagen proizveo prvu karoseriju produženog Tiguana

Ponuda modela Volkswagen Tiguan sledeće godine će dopuniti produžena varijanta. Nemačka kompanija se već priprema za dolazak nove karoserijske verzije Tiguana - u svojoj fabrici u meksičkom gradu Puebla proizvedena je prva karoserije za ovaj model...

Lamborghini Revuelto
Slika nedelje