AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: pažljivo vozite, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

Putevi Srbije: pažljivo vozite, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se zbog završetka praznika tokom dana očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima...

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.


Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

 


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.
Pratite nas na internet prezentaciji, mobilnoj aplikaciji, YouTube kanalu i na društvenim mrežama Twiter, Instagram i Facebook!


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na LINKU.


JP „Putevi Srbije“

Premijera BMW X5 modela u novom BMW salonu

Premijera BMW X5 modela u novom BMW salonu

Najpopularniji BMW SUV model X5 premijerno je predstavljen u Beogradu zajedno sa BMW Connected Drive sistemom, koji je od sada dostupan i u Srbiji. Prezentacija je održana u novootvorenom The BMW Store-u u Galeriji Beograd, koji se prostire na 500m² i pruža sve usluge jednog prodajnog salona...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje