AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Tri modela Kije osvojila nagradu Newsweek Autos 2022

Tri modela Kije osvojila nagradu Newsweek Autos 2022

Brend Kia je na ovogodišnjem izboru Newsweek Autos 2022 osvojila tri priznanja. Model Kia Carnival je već drugu godinu zaredom proglašen za "najboljeg monovolumena." Odvažno dizajnirana sportska limuzina K5 je dobitnica priznanja "Najbolji porodični auto," dok je kompaktni SUV Sportage postao jedan od pet modela "urednikovog izbora"...

Kod ocenjivanja su članovi žirija u obzir uzimali karakteristike vozila, specifikacije i utisak u vožnji.


Tri brenda iz grupacije Hyundai Motor Group s ukupno 8 nagrada


Južnokorejske sestrinski brendovi Hyundai Motor, Kia i Genesis su na ovogodišnjem izboru Newsweek Autos 2022 osvojili čak osam nagrada. Pored Kijine tri nagrade odlično se pokazao i Hyundai Motor, takođe sa tri nagrade, dok je Genesis slavio u dve kategorije.

Tri modela Kije osvojila nagradu Newsweek Autos 2022

"Naša tri brenda – Hyundai, Kia i Genesis – nude modele koje odlikuju vrhunski dizajn, inovativnost, performanse i najbolji kvalitet u svojim razredima. Raduje nas da je Newsweek to prepoznao," rekao je Chung Kook Park, predsednik i vođa odeljenja za istraživanja i razvoj u grupaciji. "Usred tranzicije u novu eru mobilnosti naš glavni cilj ostaje isporuka vozila koja našim klijentima nude nenadmašnu kombinaciju privlačnosti i praktičnosti u svakodnevnom životu."

Tri modela Kije osvojila nagradu Newsweek Autos 2022

Newsweek Autos ocenjuje utisak u vožnji, funkcije i tehničke podatke


Nagrade Newsweek Autos 2022 predstavljaju najbolji kvalitet u automobilskoj delatnosti, u 25 kategorija modela i brendova. Za nagrade je u obzir došlo oko 150 modela vozila koje je iskusni žiri časopisa Newsweek vrednovao po kvalitetu, utisku u vožnji, voznim osobinama i tehničkim specifikacijama. Pobednici su izabrani kombinacijom bodova pri čemu je deo ocene uzeo u obzir objektivne karaktetistike i specifikacije pojedinog vozila, dok se ostatak fokusirao na subjektivne utiske u vožnji.


PR

Izazovi za Kiju u bliskoj budućnosti

Izazovi za Kiju u bliskoj budućnosti

Grupacija Hyundai Motor Group, koju čine proizvođači automobila Kia, Genesis i Hyundai, nedavno je u svom istraživačko-razvojnom centru Namyang organizovala susret na kom su prisustvovali vođstvo i zaposleni...

Esapekka Lappi - Rally Sweden 2024
Slika nedelje