AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Virtuelni muzej The Originals Renault

Virtuelni muzej The Originals Renault

Renault se vraća korenima u svom prvom virtuelnom muzeju pod nazivom The Originals. Ulaz je besplatan, a posetiocima će trebati samo internet veza...

Virtuelni muzej The Originals Renault

Tu je i nova on-line prodavnica The Originals Store u kojoj posetioci mogu da poruče promotivne materijale, od kojih su neki već dostupni u izložbenom prostoru L’Atelier Renault na aveniji Champs-Elysées u Parizu. Na obe internet strenice je moguće pristupiti iz celog sveta, a dostupne su na šest jezika (francuskom, engleskom, nemačkom, španskom, portugalskom i italijanskom). U narednim mesecima će biti dodati novi jezici.

Virtuelni muzej The Originals Renault

Predstavljanjem novog virtuelnog muzeja, Renault je prevazišao prostorno-vremenska ograničenja. Posetioci iz celog sveta sada mogu da na jednostavan način zavire u bogato kulturno nasleđe ove francuske marke. Mogućnosti istraživanja su neograničene. Virtuelna kolekcija, koju posetioci mogu besplatno da razgledaju, se sastoji od arhivskih materijala i jednostavnih tehničkih podataka prezentovanih na savremen i zabavan način.

Virtuelni muzej The Originals Renault

Virtuelna postavka uključuje 21 legendarni model marke koji je moguće doživeti na nov i inovativan način zahvaljujući fotogrametrijskoj  tehnologiji. Renault je odabrao ovu tehnologiju kako bi posetiocima pružio neuporedivo precizan 3D prikaz svojih kultnih modela. Kako bi to postigla, marka je izgradila jedinstven studio u kojem svoje modele skenira pod tačno određenim osvetljenjem. Vozila se detaljno trodimenzionalno skeniraju, a delovi koje nije moguće skenirati ponovno se modeluju i sastavljaju u postproizvodnom procesu. 

Virtuelni muzej The Originals Renault

Broj modela u virtuelnoj zbirci će još više rasti od kraja decembra 2021.: do kraja januara 2022. će biti dodato 50 novih modela, a do kraja decembra 2022. posetioci će moći da razgledaju 80 modela.


„Legenda pop-kulture, kao što je Renault, zaslužuje muzej dostojan svog imena. U njemu će posetioci moći da zarone u našu, ali i svoju prošlost. Na raspolaganju su im i suveniri iz kolekcije The Originals koje mogu kupiti u našoj novoj on-line prodavnici”, istakao je Arnaud BELLONI, direktor marketinga marke Renault na globalnom nivou.

Virtuelni muzej The Originals Renault

Nova on-line prodavnica ujedno je prilika za marku da se još odlučnije preda jačanju emocionalne veze sa svojim kupcima i da obogati ponudu kako bi privukla širu publiku. Sa katalogom koji trenutno sadrži 400 proizvoda (minijature, odeća, igračke, dodaci, ukrasi i još mnogo toga), među kojima i do sada neobjavljene kolekcije kao i najprodavanije proizvode, nova internet stranica se pozicionira kao pravo strateško rešenje i odskočna daska za marku. U predstojećim mesecima očekuje nas još mnogo iznenađenja, a kolekcije će i dalje redovno rasti.


Istražite virtuelni muzej Renault The Originals.


Zakoračite u on-line prodavnicu Renault The Originals Store.


PR

Mazda6 2023 - Mazda predstavlja osveženu šesticu

Mazda6 2023 - Mazda predstavlja osveženu šesticu

Kompanija Mazda Motor Corporation ponosno objavljuje da je osvežila svoju perjanicu Mazdu6. Osveženje uključuje izdanje posebne verzije modela Mazda6 20th anniversary Edition kako bi obeležili 20. godišnjicu prve generacije modela Mazda6...

Svi srpski putevi prohodni

Svi srpski putevi prohodni

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da  autoputevi i svi državni putevi prvog i drugog reda kao i  prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima  su prohodni za saobraćaj na celoj teritoriji Srbije...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje