AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Sumiranje prvog kvartala i rezultata Sajma automobila

Sumiranje prvog kvartala i rezultata Sajma automobila

Samo u martu ove godine registrovano je 2611 novih putničkih i lakih komercijalnih vozila. Među 36 brendova putničkih vozila, najpopularniji su Škoda (registrovano 270 komada), Volkswagen (202) i Renault (190). Martovski podaci pokazuje da je novoregistrovan i jedan Rolls Royce...

Najviše lakih komercijalnih vozila registrovanih u martu je marke Fiat (144), Volkswagen (65) i Škoda (49). U martu je zabeležen i rast broja registrovanih motocikala (88) i mopeda (56).


Zbirni podaci za januar, februar i mart pokazuju da je od početka godine, u prvom kvartalu ukupno 5,633 novoregistrovanih putničkih i lakih komercijalni vozila, a od toga najviše je Škoda (725), Fiata (683) i Volkswagena (632). Iako se detaljni izveštaji o prodaji vozila naplaćuju, osnovni besplatni podaci o prodaji vozila za mart i I kvartal 2017. možete pogledati na linku www.cube.rs.

 

PR

Bosch i Daimler zajedno rade na potpuno autonomnom sistemu bez vozača

Bosch i Daimler zajedno rade na potpuno autonomnom sistemu bez vozača

Bosch i Daimler rade zajedno na razvoju potpuno autonomnog sistema vozila. Dve kompanije su se dogovorile da započnu partnerstvo za razvoj koje ima za cilj da do početka naredne decenije napravi sistem za potpuno autonomna (SAE-Nivo 4) vozila, bez vozača (SAE Nivo 5), koja će saobraćati gradskim ulicama...

Hyundai Srbja - Znanje i igrice za bezbedne ulice

Hyundai Srbja - Znanje i igrice za bezbedne ulice

U petak 07.04.2017 održana je prva u nizu akcija pod nazivom Znanje i igrice za bezbedne ulice, u Delta City tržnom centru. Centralno dešavanje akcije odvija se u tržnim centrima koja deca često posećuju i gde se osećaju opušteno.

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje