AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Opel Zafira na prvom videu

Nova Opel Zafira na prvom videu

Opel je juče predstavio modernizovani model Opel Zafira. Sa promenom izgleda i unapređenom tehnikom i multimedijom, Opel je uveo još jednu promenu - iz imena je izbačena reč Tourer, pa se moderni porodični MPV zove jednostavno - Zafira. Pred nama je prvi video...

Pogledajte: Nova Opel Zafira - Digitalno povezani putujući salon.

 

Kao što smo očekivali, dizajn je ispirisan najnovijom generacijom modela Astra. Nova Zafira ima modernizovan branik i novu masku hladnjaka, koja se proteže sve do svetlosnih grupa, ili da budemo precizniji novih adaptivnih LED svetala. Na zadnjem delu automobila primećujemo novu grafiku svetala. 

Enterijer je, takođe, pretrpeo brojne izmene. Pažnju privlači novi multimedijalni sistem dijagonale 7 inča, sa podrškom Apple CarPlay a Android Auto. Naravno, tu je i sistem OnStar, koji omogućava da se jednim klikom spojite sa asistentom. Zapremina prtljažnog prostora može iznositi respektabilnih 1.860 litara.


Nova Opel Zafira - video:



Automagazin.rs

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Kia je u okviru prestižnih nagrada German Brand Award (GBA) osvojila zlatnu medalju za ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’. Žiri je najstarijeg korejskog proizvođača automobila odlikovao i u kategoriji ‘interni brending’.

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Ono što mnogi evropski uvoznici i prodavci Suzukijevih vozila nisu uspeli da obezbede, ostvario je ovdašnji uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar: nakon dužeg vremena apsolutni evropski hit – Suzuki Vitara, u Srbiji se može voziti odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje