AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault i Dacia uslovi tokom juna 2016.

Renault i Dacia uslovi tokom juna 2016.

Renault ponuda je koncipirana u vidu posebne ponude modela praćene beskamatnim finansiranjem ili putem dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatom od 4,99%...

Renualt Clio startuje sa cenom od 10.150 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 11.150 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.


Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Limited, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a u serijska oprema u ovom slučaju podrazumeva sistem za pomoć za parkiranje unazad, električne i grejne spoljašnje retrovizore i ukrasne lajsne u okviru „Paketa Look spoljašnji izgled“.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 6.000 € na 4 godine i 3.000 € na 5 godina.


Novitet u Renault ponudi predstavlja novi dinarski kredit sa fiksnom mesečnom ratom, I izuzetno atraktivnom kamatnom stopom od 4,99%. Pored fiksne mesečne rate u dinarima, posebnu pogodnost ovog kredita predstavlja I mogućnost finansiranja sa učešćem od samo 10%.


Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

Renault i Dacia uslovi tokom juna 2016.

Dacia ponuda je koncipirana u vidu brojnih pogodnosti, koje se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja i dodatnih benefita uz samo finansiranje.


Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero mogu da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.


Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4x2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.


Za kupce Dacije smo pripremili brojne pogodnosti, I one se ogledaju u izboru različitih ponuda finansiranja I dodatnih benefita uz samo finansiranje. Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 3 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 3.000 € za sve modele, odnosno do 5.000 € za modele Duster I sve Stepway verzije.


Pored beskamatnog kredita za sve modele, kupci Dacije mogu da izaberu I ponudu dinarskog kredita sa fiksnom mesečnom ratom i kamatnom stopom od 6.99%. Dodatna pogodnost dinarskog kredita predstavljena je u mogućnosti finansiranja vozila vrednosti do 8000€ bez učešća, tako da u ovoj akciji, kupci mogu izabrati najprodavanuju verziju Sandera koja košta 7990€ i finansirati ga putem dinarskog kredita bez plaćanja učešća.


Za svako vozilo koje kupci Dacije finansiraju putem Dacia finansiranja, kupci mogu da izaberu jedan od dva dodatne benefita u vidu 5 godina garancije / 100000 kilometara ili premijum paket održavanja koji podrazumeva 3 redovna servisa.


PR

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Kia je u okviru prestižnih nagrada German Brand Award (GBA) osvojila zlatnu medalju za ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’. Žiri je najstarijeg korejskog proizvođača automobila odlikovao i u kategoriji ‘interni brending’.

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Ono što mnogi evropski uvoznici i prodavci Suzukijevih vozila nisu uspeli da obezbede, ostvario je ovdašnji uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar: nakon dužeg vremena apsolutni evropski hit – Suzuki Vitara, u Srbiji se može voziti odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje