AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Adriatic Motors osvojio prestižnu nagradu za razvoj brenda u Srbiji

Adriatic Motors osvojio prestižnu nagradu za razvoj brenda u Srbiji

Na nedavno završenoj regionalnoj konferenciji distributera automobilskog brenda Hyundai, održanoj u Dubrovniku, Adriatic Motors je osvojio prestižnu nagradu koju Hyundai Motor Company dodeljuje za najveća dostignuća u oblasti razvoja brenda...

Slavcu Habiču, generalnom direktoru Adriatic Motorsa, nagradu je uručio gospodin Simon Jeoung, generalni direktor Hyundai kancelarije za CIS i Istočnu Evropu.


Nedavnim uvođenjem najnovijih standarda brenda u oblasti spoljnog i unutrašnjeg korporativnog obeležavanja Hyundai centra u Beogradu kao i standarda usluge u prodaji i postprodaji, svrstali su Adriatic Motors u vodeće distributere Hyundai brenda u regionu.

Hyundai u Srbiji spada među prvih 5 brendova po prodaji sa tržišnim udelom od oko 8%, dok je najveći držni udeo od 9,1% za poslednjih 25 godina koliko brend postoji na tržištu Srbije ostvaren 2014. godine.

Adriatic Motors osvojio prestižnu nagradu za razvoj brenda u Srbiji

Kompanija Hyundai Motor Group, raspolaže inovativnom poslovnom strukturom sposobnom da zaokruži čitav proizvodni sistem od čelika do gotovih automobila. Angažovanjem osam fabrika širom sveta i sedam dizajnersko - tehničkih centara širom sveta, u 2015. godini prodato je 4,96 miliona vozila globalno. Hyundai Motor Company nastavlja svoj razvoj kako bi poboljšala proizvodni line up lokalizovanom proizvodnjom modela u nastojanju da ojača svoju vodeću poziciju u razvoju nove tehnologije, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik, posebno kada je u pitanju model Tucson.


PR

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Kia je u okviru prestižnih nagrada German Brand Award (GBA) osvojila zlatnu medalju za ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’. Žiri je najstarijeg korejskog proizvođača automobila odlikovao i u kategoriji ‘interni brending’.

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar: Suzuki Vitara odmah po uplati

Ono što mnogi evropski uvoznici i prodavci Suzukijevih vozila nisu uspeli da obezbede, ostvario je ovdašnji uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar: nakon dužeg vremena apsolutni evropski hit – Suzuki Vitara, u Srbiji se može voziti odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje