AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo Cars na DDOR ECO BG Car Show

Volvo Cars na DDOR ECO BG Car Show

Volvo Cars pretpremijerno predstavlja prvi potpuno električni model C40 Recharge uz brojne pogodnosti za celu gamu vozila...

Volvo Cars na DDOR ECO BG Car Show

Volvo Cars uvodi niz novosti u celokupnu liniju automobila, od kojih su trenutno najaktuelniji električna verzija modela XC40 Recharge i potpuno električnog C40 Recharge koji domaću pretpremijeru doživljava upravo na beogradskom sajmu automobila. Novi C40 tako dodatno jača ambiciju švedskog brenda da pruži podršku većem broju ljudi pri prelasku na potpuno električne automobile uz najnapredniju tehnologiju, povezivost i progresivni dizajn.


Novi C40 Recharge odvažan je napredak linije kompaktnih SUV-ova izgrađenih na CMA platformi (kompaktna modularna arhitektura) i ujedno i prvi automobil koji dolazi samo sa potpuno električnim pogonom i prvi u kome je unutrašnjost 100% bez kože.


C40 može imati dve varijante motora od kojih snažniji, sa dva elektromotora razvija 408 KS i 660 Nm obrtnog momenta. Velika, najsavremenija litijum-jonska visokonaponska baterija može, u zavisnosti od modela, varijante baterije i pogonskog sklopa, osigurati domet do 400–444 km (WLTP). Uz ovog atraktivnog predstavnika električne budućnosti, na Volvo štandu će biti prikazani modeli XC90

Volvo Cars na DDOR ECO BG Car Show

Recharge i S90 Recharge kao predstavnici plug-in hibridne game Volvo modela. Uz njih Volvo će prikazati i svoj najprodavaniji model XC60 koji je proglašen za najbezbedniji automobil na svetu.


Iako neće biti izložen na štandu u najavi dolaska je veća količina srpskom tržištu poznatih priključnih hibrida XC40 Recharge koji će biti na raspolaganju po posebnim sajamskim pogodnostima.

Volvo Cars na DDOR ECO BG Car Show

Tokom maja, kupce novih Volvo automobila očekuju i posebni sajamski uslovi prodaje. U sklopu sajamske ponude kupac bira jednu od tri ponuđene mogućnosti: 0% kamate uz finansiranje putem UniCredit Leasinga (važi samo za pravna lica) ili gratis kasko osiguranje za prvu godinu korišćenja ili dodatne 3 godine produžene garancije na vozilu.

 


Volvo je pripremio i određenu količinu vozila XC60, XC90 i S90 modelne godine 2022 koja se već nalaze na lageru u Srbiji, a za koje važe i dodatni sajamski popusti do čak 36.000 evra ukupne uštede na određenim vozilima.

Volvo će izložiti i jedan model iz široke Volvo Selekt ponude proverenih korišćenih vozila sa garancijom. Sajamski uslovi prodaje su već u toku, a vozila se mogu pogledati i testirati u Volvo Car centru u Beogradu.


PR

Toyota otkrivamo Aygo X Undercover

Toyota otkrivamo Aygo X Undercover

Inovatori u svojim oblastima, Toyota i UNDERCOVER, zamislili su kako bi Aygo X mogao da izgleda kao primer najboljih veština oba brenda i kao nova ikona subverzivnog duha po kojoj je poznat Jun Takahaši...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje