AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: pažljivo vozite, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

Putevi Srbije: pažljivo vozite, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se zbog završetka praznika tokom dana očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima...

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.


Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

 


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.
Pratite nas na internet prezentaciji, mobilnoj aplikaciji, YouTube kanalu i na društvenim mrežama Twiter, Instagram i Facebook!


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na LINKU.


JP „Putevi Srbije“

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

24 sata: toliko je trebalo Daciji da izvede industrijski tour de force*. U fabrikama u Piteštiju, Tanžeru i Kazablanci istovremeno je transformisala sve svoje modele i udahnula im novi vizuelni identitet, i to 3100 vozila u jednom danu! 

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

U prisustvu brojnih gostiju, poslovnih partnera ali i prvih vlasnika automobila nove marke na našem tržištu, 30. maja u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa, na adresi Stopićeva 8, zvanično je otvoren izložbeno-prodajni salon MG Motor Srbija...

Renault Symbioz
Slika nedelje