AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: pažljivo vozite, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

Putevi Srbije: pažljivo vozite, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se zbog završetka praznika tokom dana očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima...

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.


Duž autoputeva u Republici Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu.

 


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.
Pratite nas na internet prezentaciji, mobilnoj aplikaciji, YouTube kanalu i na društvenim mrežama Twiter, Instagram i Facebook!


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na LINKU.


JP „Putevi Srbije“

Toyota otkrivamo Aygo X Undercover

Toyota otkrivamo Aygo X Undercover

Inovatori u svojim oblastima, Toyota i UNDERCOVER, zamislili su kako bi Aygo X mogao da izgleda kao primer najboljih veština oba brenda i kao nova ikona subverzivnog duha po kojoj je poznat Jun Takahaši...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje