AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hankook i McCann su na društvenim mrežama objavili zajednički video povodom iON kampanje (VIDEO)

Hankook i McCann su na društvenim mrežama objavili zajednički video povodom iON kampanje (VIDEO)

Kompanija Hankook, proizvođač premijum guma, prošle godine je lansirala svoju porodicu guma iON. Ove gume su posebno namenjene za električna vozila...

Međutim, i dalje se često postavlja pitanje zašto su električnim vozilima potrebne posebne gume. Na društvenim mrežama je u toku kampanja pod nazivom „Bad Day“ koja prenosi ovu poruku na jedinstven način prikazujući jelena koji uspeva da savlada bezbroj prepreka pre nego što skoči na put pravo ispred automobila u pokretu. Međutim, zahvaljujući performansama kočenja guma Hankook iON, sprečeno je ono gore po jelena i putnike u vozilu, jer se vozilo zaustavilo u najkraćem mogućem vremenu.


„Kampanjom na društvenim mrežama pod nazivom Bad Day da želimo da pokažemo da su naši novi iON proizvodi pravi izbor za električna vozila, što je potkrepljeno njihovim svojstvima. Nedavno je iON evo sertifikovan kao proizvod vrhunskih performansi i odličnih sigurnosnih karakteristika, a uz to je i pobedio na velikom testu guma koji je organizvao Auto Bild“, rekao je Feliks Kincer, direktor korporativnih komunikacija za Evropu i ZND u kompaniji Hankook Tire Europe.


Sa iON gumama, kompanija želi dati odlučujući doprinos daljnjem unapređenju tranzicije mobilnosti ka vozilima bez emisija, takođe na strani guma. Karakteristike novog razvoja su dodatno smanjen otpor pri kotrljanju, posebno niska buka pri kotrljanju i visoka elastičnost. U poređenju sa konvencionalnim gumama, to vozaču e-automobila omogućava: veći domet po punjenju baterije i bolje iskustvo u vožnji. Osim toga, novi Hankook iON proizvodi su posebno dizajnirani tako da mogu da izdrže visok obrtni momenat koji snažna električna vozila razvijaju za vrlo kratko vreme.


Ova kampanja je nastala zahvaljujući saradnji kompanija Hankook i McCann New York, kao i partnera RECH x Fried i Okean. Autor muzike je Mr. Pink Music. Kampanja će pod nazivom „Bad Day“ biti predstavljena putem digitalnih i društvenih kanala našeg partnera. Takođe je bila prijavljena u aprilu za Međunarodni festival kreativnosti Kan Lion 2023.


VIDEO:



PR

Renault Rafale E-Tech Hybrid Esprit Alpine
Slika nedelje