AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Putevi Srbije: spremno dočekujemo letnju sezonu

Putevi Srbije: spremno dočekujemo letnju sezonu

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje letnju sezonu i pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima...

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze. Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.


Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.


Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.


Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" klikom na LINK.


Pratite nas i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk!


JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put tokom najtoplijeg dela dana, prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.


Izjavu Miloša Kozomare, šefa Odseka za rad za korisnicima i pokrivalicu sa NS Beograd možete preuzeti sa sledećeg LINKA.


JP „Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!


PR

Održana svečana premijera filma Paklene ulice 10

Održana svečana premijera filma Paklene ulice 10

Paklene ulice 10, deseti film istoimene sage, otvara poslednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijif filmskih franšiza ikada. Sada, u trećoj deceniji postojanja i dalje odiše snagom i okuplja istu glumačku ekipu sa kojom je sve počelo...

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Servis Auto-Aca osnovan je 1. aprila 1992. godine u Paraćinu. Osnivač Nenad, Neša Radunović, postao je ubrzo poznat u svom gradu i okolini kao jedan od retkih mehaničara koji otklanja svaki kvar na automobilu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje