AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia na sajmu DDOR ECO BG Car Show

Kia na sajmu DDOR ECO BG Car Show

Kompanija Kia Auto d.o.o. uzela je učešće na predstojećem sajmu automobila u Beogradu koji se održava od 12. do 15.maja u Hali 1 Beogradskog sajma...

Kia na sajmu DDOR ECO BG Car Show

Imajući u vidu ekološku tematiku ovog sajma, Kia će kao posebnu eko-premijeru prikazati model Kia EV6 - najprestižniji automobil iz svoje game električnih automobila. Model EV6 nedavno se okitio i titulom Evropskog automobila godine (COTY 2022). Inovativni isključivo električni krosover su članovi žirija (59 uglednih automobilskih novinara iz 22 evropske zemlje) proglasili za ukupnog pobednika. EV6 ima pobedničku kombinaciju dugog dometa i vrlo brzog punjenja - do 528 km sa jednim punjenjem, a za punjenje od 10 do 80% baterije treba mu samo 18 minuta.

Kia na sajmu DDOR ECO BG Car Show

Posebno značajno mesto na štandu imaće i sajamska premijera - peta generacija modela Kia Sportage koja je nedavno startovala sa prodajom u Srbiji i zabeležila izvanredno dobre prodajne rezultate već u prvim danima kampanje. Nakon svega 50 dana od početka prodaje preko 160 novih Sportage vozila je prodato kupcima u Srbiji. Kompanija Kia Auto d.o.o. je obezbedila dovoljne količine ovog modela na lageru za isporuku odmah, a određene količine su već unapred poručene tako da vozila kontinuirano pristižu. Za ovogodišnji sajam auomobila u Beogradu, Kia je spremila i posebne sajamske popuste za novi Sportage, koji idu i do 5.700 evra. Uz ove popuste, Sportage se može kupiti po ceni već od 24.299 evra što ga čini najatraktivnijom SUV premijerom ove godine!


Na štandu Kije u Hali 1 biće izložen još jedan prodajni bestseler - Kia Stonic, koji je postao sve popularniji crossover u B-SUV segmentu. I kod ovo modela kupci mogu računati na sajamske uštede koje idu i do 3.200 evra. Bogato opremljen gradski trendseter sada je još bliži našim kupcima, a cene startuju od 14.999 evra.

Kia na sajmu DDOR ECO BG Car Show

SUV/krosover ponudu na štandu Kije kompletira i najatraktivniji predstavnik aktuelne Ceed porodice modela - Kia XCeed. Elegantan i ekstravagantan krosover, svojim inovativnim dizajnom i agilnošću stvoren je da pomera granice, traži nove pustolovine i pretvara vožnju u čist užitak. Uz popuste do 2.500 evra, novi XCeed za modelnu 2023. godinu se može kupiti po cenama već od 21.499 evra.


Za sve interesente Kia je obezbedila i atraktivne uslove finansiranja i osiguranja u saradnji sa domaćim bankama, lizing kućama i osiguravajućim kućama. Važno je naglasiti da sajamska Kia ponuda važi samo do 15.maja, a pod identičnim uslovima je dostupna ne samo na sajmu u Beogradu već i kod svih ovlašćenih Kia zastupnika u Srbiji.


PR

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje