AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Na OMV pumpama 1. oktobra: svaka kafa je vaša karta za humanost!

Na OMV pumpama 1. oktobra: svaka kafa je vaša karta za humanost!

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe i tradicionalno - zajedno sa svojim potrošačima deli solidarnost i brigu o zdravlju...

Zato će celokupan prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na benzinskim stanicama OMV širom Srbije tokom ovogodišnjeg Dana kafe biti doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka i Fondaciji NORBS plus, čiji je primarni cilj nabavka medicinsko-tehničkih pomagala i podizanje kvaliteta života osoba obolelih od retkih bolesti.

Na OMV pumpama 1. oktobra: svaka kafa je vaša karta za humanost!

„Naši potrošači nebrojeno puta su pokazali da im je, osim vrhunskog kvaliteta naših proizvoda i besprekorne usluge, važno i to što su poverenje dali OMV kompaniji koja zna da brine o drugima. Upravo oni nam i daju podstrek da nastavimo sa ovakvim akcijama, jer zajedno delimo misiju da pružimo pomoć i podršku dvema organizacijama koje brinu o onima kojima je pomoć najpotrebnija“ - rekao je direktor prodaje Nikola Bozalo i pozvao potrošače da 1. oktobra posete benzinske stanice i kupovinom VIVA kafe doprinesu uspehu akcije.


Humanitarna akcija povodom Međunarodnog dana kafe održana je i prošle godine, a upravo su sjajan odziv potrošača i kontinuirano nastojanje kompanije da podrži važne društvene akcije doprineli da ovakvo humanitarno obeležavanje Dana kafe postane praksa i tokom narednih godina.


U bogatoj ponudi i vrhunskom ukusu italijanskih VIVA kafa potrošači mogu da uživaju u prijatnom ambijentu VIVA kafea ili da svoj omiljeni napitak ponesu sa sobom, prikladno spakovan za upotrebu u pokretu. VIVA kafa koja se prodaje na OMV stanicama nosi oznaku FAIRTRADE i simbolizuje pravičnu isplatu i podršku za uzgajivače kafe u zemljama u razvoju. Doprinos održivom razvoju društva i ekonomije uz poštovanje životne sredine sastavni su deo odgovornog poslovanja OMV-a u Srbiji i svetu.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje