AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

Željno isčekivan model, uzbudljivi „Honda CR-V Black Edition“ sa sportskim karakteristikama, od sada je na raspolaganju i vozačima u Srbiji koji će izvesno uživati u svakoj posebnosti ovog sofisticiranog hibrida...

Najprodavaniji Hondin SUV na svetu sada je dostupan sa paketom opreme „Black Edition“kod verziji sa hibridnim pogonom. Ovaj prostrani i aerodinamični model jedinstvenog dizajna odlukuje komforan, relaksirajući ambijent kombinovan sa praktičnošću i pogodnostima velike kabine.

 

Ljubitelji hibrida na raspolaganju će imati inteligentnu Multi-Mode Drive (i-MMD) efikasnu tehnologiju koja automatski bira između električnog, hibridnog ili klasičnog pogona smanjujući potrošnju goriva i emisiju CO2 i čineći da automobil uvek koristi energiju na najoptimalniji način.

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

Besprekorni i prefinjeni „Honda CR-V Black Edition“ obiluje pametnim rešenjima i korisnisnim inovacijama koji čine ovu petu generaciju CR-V-a pravim vozačkim SUV-om. Kreiran je za one koji znaju da uživaju u sofisticiranom enterijeru sa modernim infotainmentom uz udobnost i svestranost po kojoj je CR-V poznat.

 

Njegov markantni izgled odlikuju tamne definicije sastavnih komponenti: od crnih, sportskih 18-inčnih aluminijumskih točkova, crno-hromiranih lajsni i ukrasa koji naglašavaju dinamični oblik, do svih pažljivo kreiranih elemenata enterijera i sedišta presvučenih crnom luksuznom kožom.

Hondin CR-V „Black Edition“ stigao u Srbiju sportskom izdanju

„Honda CR-V Black Edition“ je pouzdan partner, jer poseduje SENSING paket sigurnosne opreme, koji je dizajniran tako da putnicima pruži maksimalnu sigurnost tokom vožnje.

 

Inteligentni sistemi za prevenciju sudara i izletanje sa puta, kao i oni za praćenje situacije u saobraćaju predstavljaju alate koji ulivaju poverenje i pružaju oslonac putnicima, jer ovaj Hondin SUV samostalno ukazuje i bira najoptimalnija bezbednosna rešenja.

 

„Honda CR-V Black Edition“ uliva poverenje koje neće biti iznevereno ni u najdelikatnijim misijama, jer je lojalan saveznik svima koji se opredele za vozilo HONDA CR-V.


Ovaj model dostupan je u prodajnom salonu „Honda Srbija“ na adresi Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu, po ceni već od 39.490eur.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje