AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Napravljen u Evropi: Kia razotkriva Ceeda nove generacije

Napravljen u Evropi: Kia razotkriva Ceeda nove generacije

Novi Kia Ceed će doživeti svetsku premijeru na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi. Ceed će biti predstavljen u hečbek varijanti, uz još jednog člana nove porodice Ceed...

Ceed 3. generacije, dizajniran, razvijen i napravljen u Evropi, donosi inovativne tehnologije i motore, odrastao i sportski novi izgled kao i odazivniju vožnju.
Novog Ceeda su dizajnirali u Kijinom evropskom dizajnerskom centru u Frankfurtu. Novi Ceed, koji je inspiraciju našao u fastback obliku Stingera, predstavlja samouvereniji izgled. Novi model, namenjen isključivo evropskom tržištu, u odnosu na prethodnika se može pohvaliti unapređenim voznim svojstvima po pitanju dinamičnosti, odazivnosti i prefinjenosti.


Novajlija je donekle promenio i ime – cee’d je postao Ceed, što je engleska skraćenica za auto, koje dolazi iz Evropske zajednice i može se pohvaliti evropskim dizajnom (Community of Europe, with European Design).

 

Prodaja novog Kia Ceeda širom Evrope počinje u drugoj polovini godine.


PR

Biram pravu vrednost - Toyota Rav4 4x4 za 23.990€

Biram pravu vrednost - Toyota Rav4 4x4 za 23.990€

U sklopu priprema za predstojeću sajamsku manifestaciju „BG Car Show“ koja se održava pod kupolama Beogradskog Sajma od 22. – 28. marta, već od 1. februara u mreži Toyota partnera u Srbiji, na snazi su sajamski uslovi za kupovinu Toyota vozila.

Fordomanija - mesec dana izuzetnih cena za Fordove modele

Fordomanija - mesec dana izuzetnih cena za Fordove modele

Tokom već tradicionalne prodajne kampanje Fordomanija, u prodajno-servisnoj mreži Forda u Srbiji, od 5. februara do 5. marta nudi se ograničena količina automobila i lakih komercijalnih vozila sa znatno nižim cenama – i do 2.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Prestižne nagrade za BMW modele

Prestižne nagrade za BMW modele

BMW modeli 2018. godinu počinju dvostrukom pobedom u "Best Cars Award" izboru. Prema najnovijoj čitalačkoj anketi koju je sproveo časopis "Auto, motor und sport" modeli BMW Serije 5 i BMW X1 odneli su pobede u svojim klasama...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje