AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

JPPS -Putevi Srbije pravnim licima omogućeno on-line plaćanje putarine

JPPS -Putevi Srbije pravnim licima omogućeno on-line plaćanje putarine

Javno preduzeće „Putevi Srbije “, obaveštava javnost da počev od danas 21.07.2023.g., web platforma za elektronsku naplatu putarine je u funkciji za sva pravna lica, bilo da su novi korisnici, postojeći ili postpejd korisnici ENP-a koji imaju zaključen ugovor sa JP „Putevi Srbije“...

Korisnici koji imaju zaključen ugovor sa ovlašćenim distributerima za ENP moći će da se registruju na pomenutu platformu tokom avgusta meseca ove godine.


Preko web platforme za elektronsku naplatu putarine, upotrebom jedinstvenog TAG uređaja svim pravnim licima će biti omogućeno online plaćanje putarine za prolaske autoputevima Republike Srbije i Republike Severne Makedonije.


Registracija na web platformu za elektronsku naplatu putarine za pravna lica može se izvršiti na svim prodajnim mestima JP „Putevi Srbije“ na sledećim lokacijama:
- Ustanička 64 / V sprat, Beograd
- Bulevar kralja Petra I 28a, Novi Sad
- Braće Stanić 45, Čačak
- Bulevar 12. Februar 4. prilaz, Niš
- Mobilno prodajno mesto za ENP u okviru naplatne stanice Preševo


Napominjemo, da su pravna lica u obavezi da provere dnevne limite svojih platnih kartica, pre nego što postanu korisnici web platforme, kako bi bili sigurni da su isti u skladu sa njihovom planiranom dnevnom potrošnjom.


Takođe, plaćanje putarine u Republici Severnoj Makedoniji nije moguće vršiti karticom domaćeg brenda Dina.


PR

Predstavljen novi, potpuno električni MINI Cooper

Predstavljen novi, potpuno električni MINI Cooper

Novi, potpuno električni MINI Cooper pete generacije predstavlja spoj prepoznatljive tradicije i aktuelnih inovacija, čime MINI jasno sledi svoju strategiju da do 2030. godine postane brend sa svim potpuno električnim modelima...

Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje