AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Mercedes-Benz E-Klase se bliži - silueta se otkriva

Novi Mercedes-Benz E-Klase se bliži - silueta se otkriva

Krajem tekućeg meseca (25. aprila) Mercedes-Benz će predstaviti modernizovanu E-Klasu. Pred nama je prva silueta sedana, koja nam otkriva kako će novi model izgledati...

Kao što smo očekivali, radi se o evoluciji. Na osnovu prvog Teaser-a siluete automobila, ne možemo puno toga saznati, ali primećuje se da prednja svetla imaju nešto oštrije linije, koje će prednji deo automobila učiniti dinamičnijim.


Kako se E-Klasa u hijerarhiji Mercedes-Benza nalazi negde između luksuzne S-klase i C-Klase, enterijer će ponuditi tehnologiju iz oba modela. Dakle u enterijeru možemo očekivati veliku digitalnu instrument tablu, koja je optički povezana sa 11,9-inčnim Infotainment ekranom osetljivim na dodir. OLED alternativa iz S-Klase moći će da se dobije uz doplatu.


Automagazin.rs

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

24 sata: toliko je trebalo Daciji da izvede industrijski tour de force*. U fabrikama u Piteštiju, Tanžeru i Kazablanci istovremeno je transformisala sve svoje modele i udahnula im novi vizuelni identitet, i to 3100 vozila u jednom danu! 

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

U prisustvu brojnih gostiju, poslovnih partnera ali i prvih vlasnika automobila nove marke na našem tržištu, 30. maja u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa, na adresi Stopićeva 8, zvanično je otvoren izložbeno-prodajni salon MG Motor Srbija...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje