AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

Članove narandžaste porodice od sada deli svega nekoliko klikova od orginalne KTM opreme i lifestyle aksesoara koji su dostupni u okviru novog KTM Online shop-a...

Ljubitelji dvotočkaša i dobre vožnje u online ponudi mogu pronaći dobro poznatu KTM POWER WEAR kolekciju koja, pored ostalog, obuhvata moderne motociklističke jakne, kacige, pantalone i čizme, kako za street, tako i za offroad vožnju.


Osim toga, u ponudi su i KTM Lifestyle aksesoari iz najnovijih kolekcija, kreiranih za najvernije poklonike KTM Brenda širom sveta. Reč je o dodacima namenjenim svim uzrastima poput majica, dukseva, kačketa, patika, kao i niz jedinstvenih dodataka koji osvajaju svojom atraktivnošću.

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

KTM odevni asortiman podrazumeva urbanu, pažljivo dizajniranu garderobu koja je izrađena od odabranih materijala po meri svakog pasionirang motocikliste koji ne pravi kompromis sa kvalitetom.


Za avanturiste i sportiste selektovani su i dodaci koji pružaju posebno iskustvo, a koji istovremeno mogu biti i originalni modni detalji u svakoj prilici.


Vozače KTM motocikala uskoro očekuje i poseban segment POWER PARTS, koji podrazumeva mogućnost poručivanja rezervnih delova online, bez odlaska u prodajni salon.


Podsećamo, kompanija Delta Auto je ove godine postala novi uvoznik i distributer KTM motocikala za srpsko tržište, a početkom aprila otvoren je KTM prodajni objekat, kao i najsavremeniji servisni centar, čime je otpočeto novo poglavlje za popularni moto brend u našoj zemlji.


PR

osmrtnice smrtovnice

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

24 sata: toliko je trebalo Daciji da izvede industrijski tour de force*. U fabrikama u Piteštiju, Tanžeru i Kazablanci istovremeno je transformisala sve svoje modele i udahnula im novi vizuelni identitet, i to 3100 vozila u jednom danu! 

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

MG Motor Srbija svečano otvorio salon na Novom Beogradu

U prisustvu brojnih gostiju, poslovnih partnera ali i prvih vlasnika automobila nove marke na našem tržištu, 30. maja u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa, na adresi Stopićeva 8, zvanično je otvoren izložbeno-prodajni salon MG Motor Srbija...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje