AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Servis Auto-Aca osnovan je 1. aprila 1992. godine u Paraćinu. Osnivač Nenad, Neša Radunović, postao je ubrzo poznat u svom gradu i okolini kao jedan od retkih mehaničara koji otklanja svaki kvar na automobilu...

Posvećen rad, transparentnost i fer odnos prema klijentima, doneli su stabilan rast iz godine u godinu. Dobar glas daleko se čuje i upravo zbog toga, 2007. godine, Auto-Aca započinje saradnju sa kompanijom Autočačak i postaje ovlašćeni serviser Škoda vozila. Iste godine, sin Aleksandar počinje da radi u porodičnoj firmi i na sebe preuzima implementaciju Škoda standarda, primenom najsavremenijih alata, dijagnostike i rešenja poslednje generacije.

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Naredni korak, desio se 2015. godine, kada je Servis Auto-Aca, uz nesebičnu pomoć partnera i prijatelja iz kompanije Autočačak, dobio novi izgled u skladu sa Škoda standardima uz sertifikaciju osoblja.


Zahvaljujući povećanom obimu posla, podršci poslovnih partnera i prijatelja, kao i želje da se ova porodična firma oproba u prodaji novih vozila, 2023. godine Paraćin i Republika Srbija dobijaju prvi digitalni Škoda salon automobila.


Gradnja je trajala duže od očekivane usled pandemije korona virusa i samim tim put je bio naporniji, ali, kako se čini, i zabavniji. Naime, neretko se dešavalo da „osvanu“ interesantni crteži radnika na blokovima, a u jednom periodu je naš gost bila i sova „utina“, koja je odabrala da se tokom vrelih letnjih meseci skloni u naš salon.

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

U Auto Centru Aca klijenti mogu sami ili uz pomoć prodajnog savetnika vizualizovati svoj željeni automobil, odabrati dodatnu opremu i dobiti sve informacije o finansiranju istog, kao i dobiti servisnu podršku za svaku vrstu problema ili redovno održavanje Škoda vozila.


Svečano otvaranje najmodernijeg Škoda salona u Srbiji je upriličeno 1. aprila, i ne, to nije prvoaprilska šala. Salon se nalazi u Paraćinu, u lici Tome Živanovića 70. Događaju su prisustvovali brojni prijatelji i saradnici, kao i predstavnici kompanije Škoda Auto i Autočačak.


I nije čudo što, ova nekada mala radionica, sada blista novim sjajem kada njeni osnivači svih ovih godina imaju samo jednu poruku za sve svoje klijente: „Vaš automobil je za nas lična stvar“.


PR

Geely brand launch event (FOTO)

Geely brand launch event (FOTO)

Geely je 4. oktobra održao ekskluzivni brand launch događaj koji je bio posvećen dolasku brenda Geely u Srbiju, koji se održao na premijum lokaciji u prostorijama Dream Event centra...

Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje