AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Škoda Enyaq Coupe iV - otkrivanje počinje zvaničnim skicama

Škoda Enyaq Coupe iV - otkrivanje počinje zvaničnim skicama

Škoda nudi uvid u to kako će izgledati novi Škoda Enyaq Coupe iV predstavljanjem zvaničnih skica dizajna...

Coupé varijanta potpuno električnog modela Enyaq iV ima još emotivniji dizajn i, zahvaljujući svojoj izvanrednoj aerodinamici, može se pohvaliti još većim dometom od SUV verzije. Na skicama se vidi blago nagnuta linija krova, zadnji deo s oštrom ivicom i bočnim rubovima u boji karoserije. Svetska premijera modela Enyaq Coupe iV zakazana je za 31. januar 2022. godine u glavnom gradu Češke, Pragu.

Škoda Enyaq Coupe iV - otkrivanje počinje zvaničnim skicama

S novim Enyaq Coupe iV, Škoda dodaje posebno emotivnu varijantu svojoj prvoj potpuno električnoj seriji modela koja se temelji na Modularnoj platformi (MEB) Volkswagen grupe. Bočni pragovi u boji karoserije i veliki točkovi daju novom vodećem modelu s četvoro vrata moćan izgled. Redizajnirana linija krova naglašava eleganciju modela Enyaq Coupe iV. Od B-stuba, krov se lagano spušta prema zadnjem delu i neprimetno se spaja s vratima prtljažnika. Zadnjim delom dominiraju Škoda natpis ispisan velikim slovima ispod oštre ivice i zadnja svetla u obliku slova C karakterističom za brend Škoda.


Prednji deo modela Enyaq Coupe iV karakteriše velika i upečatljiva Škoda rešetka i ravna, oštro izrezana prednja svetla koja naglašavaju širinu vozila. Skica takođe prikazuje jedinstvenu, sportsku prednju masku. Novi Škoda Enyaq Coupe iV biće predstavljen javnosti na digitalnoj svetskoj premijeri u Pragu 31. januara 2022. godine.


PR

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Jedan od retkih automobila na domaćem tržištu koji se može preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti. Informacija koja se, poslednjih meseci, zaista retko čuje na ovim prostorima - „plati i vozi automobil“, stiže iz Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzuki automobila i motocikala...

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Posebno izdanje Nissan JUKE unosi prefinjenost u segment malih crossovera

Nissan se udružio sa studijem Warner Bros. Pictures kako bi promovisao posebne performanse Juke-a. Za tu priliku je pripremljena i posebna lokalna verzija sa paketom spoljašnje  personalizacije Hiiro kao i posebna Juke kampanja koja najavljuje bioskopsku premijeru novog Betmena, najiščekivanijeg filma ove godine...

Mercedes-AMG ONE
Slika nedelje