AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

JP Putevi Srbije - svi državni putevi prohodni

JP Putevi Srbije - svi državni putevi prohodni

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da autoputevi i svi državni putevi prvog i drugog reda, kao i prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima su prohodni za saobraćaj...

Trenutno je na snazi je III stepen angažovanja radne snage, mehanizacije i opreme koja je angažovana na čišćenju kako bi obezbedili normalno odvijanje saobraćaja na mreži državnih puteva.


Naglašavamo da angažovanost mehanizacije, može biti i veća u slučajevima pojave elementarnih nepogoda i stepena njihove jačine, a putari su spremni da reaguju u skladu sa razvojem situacije na terenu.


Raspolažemo dovoljnim količinama soli, kamenog agregata i rizle kao i hladne asfaltne mase za sanaciju udarnih rupa.


Skrećemo pažnju javnosti da veliki problem u odvijanju saobraćaja prave teretna vozila i šleperi i njihovi nesavesni vozači koji su na put krenuli bez zimske opreme odnosno sa letnjim i neispravnim pneumaticima.


JP „Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću bez obavezne zimske opreme, i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.


PR

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

24 sata: toliko je trebalo Daciji da izvede industrijski tour de force*. U fabrikama u Piteštiju, Tanžeru i Kazablanci istovremeno je transformisala sve svoje modele i udahnula im novi vizuelni identitet, i to 3100 vozila u jednom danu! 

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje