AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Hankook proslavlja godišnjicu uz drift umetnost

Hankook proslavlja godišnjicu uz drift umetnost

Proizvođač premijum pneumatika Hankook proslavlja 80. godišnjicu 2021. godine. Dok se kompanija ponosno priseća duge i impresivne priče o uspehu, doneta je odluka da se napravi video snimak visokog kvaliteta u kom će se koristiti automobil Mercedes AMG GT S... 

Hankook je sklopio partnerstvo sa kompanijom TIKT Performance Parts, poznatim dobavljačem tuning delova i usluga kako bi obeležio ovu značajnu priliku. Moćni video snimak je namenjen kao ilustracija onome na šta Hankook misli kada govori o „Emociji vožnje“: Dinamika, uživanje u vožnji, tehnologija i bezbednost.


Partnerstvo sa kompanijom TIKT nadgleda Roland Hehner, šef proizvodnje i tuninga u kompaniji Hankook Reifen Deutschland. Hehner, koji radi za Hankook već 25 godina, blisko je sarađivao sa tuning stručnjacima iz kompanije TIKT i na taj način bio u mogućnosti da ostvari ovu kampanju. „Hteli smo da proslavimo naš 80. rođendan i da u isto vreme pokažemo za šta su Hankook pneumatici sposobni. Postavljamo primer koji na pravi način prikazuje istoriju naše kompanije i ponosni smo na 80 godina inovacija“, kaže Roland Hehner, rezimirajući kampanju.

Hankook proslavlja godišnjicu uz drift umetnost

„Jako nam je drago da je naše vozilo uključeno u tako fantastičnu priliku. Uz Hankook, TIKT predstavlja svoje automobile na međunarodnoj sceni već 10 godina. Naše partnerstvo je postojano raslo tokom godina“, dodaje Tomislav Bodrožić, direktor rukovodstva kompanije TIKT Performance. Video snimak ima poseban značaj za TIKT: „AMG koji vozimo ima 800 KS, što je jedna nula više nego što Hankook trenutno ima. Da bismo se uskladili sa tim, razvili smo novi TIKT komplet širokog tela u potpunosti od ugljenika koji ovde predstavljamo ekskluzivno. Video je njegova premijera.“

Hankook proslavlja godišnjicu uz drift umetnost

Od osnivanja 1999, Tomislav Bodrožić je upravljao kompanijom TIKT zajedno sa bratom Kresimirom. Kompanija je usmerena na proizvodnju, distribuciju i ugradnju tuning delova. Kao učesnik na tuning sceni, TIKT nudi inovativna rešenja za prilagođena poboljšanja vozila.


PR

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

Neverovatan industrijski podvig Dacia brenda

24 sata: toliko je trebalo Daciji da izvede industrijski tour de force*. U fabrikama u Piteštiju, Tanžeru i Kazablanci istovremeno je transformisala sve svoje modele i udahnula im novi vizuelni identitet, i to 3100 vozila u jednom danu! 

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje