AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

Članove narandžaste porodice od sada deli svega nekoliko klikova od orginalne KTM opreme i lifestyle aksesoara koji su dostupni u okviru novog KTM Online shop-a...

Ljubitelji dvotočkaša i dobre vožnje u online ponudi mogu pronaći dobro poznatu KTM POWER WEAR kolekciju koja, pored ostalog, obuhvata moderne motociklističke jakne, kacige, pantalone i čizme, kako za street, tako i za offroad vožnju.


Osim toga, u ponudi su i KTM Lifestyle aksesoari iz najnovijih kolekcija, kreiranih za najvernije poklonike KTM Brenda širom sveta. Reč je o dodacima namenjenim svim uzrastima poput majica, dukseva, kačketa, patika, kao i niz jedinstvenih dodataka koji osvajaju svojom atraktivnošću.

KTM u Srbiji lansirao Online Shop

KTM odevni asortiman podrazumeva urbanu, pažljivo dizajniranu garderobu koja je izrađena od odabranih materijala po meri svakog pasionirang motocikliste koji ne pravi kompromis sa kvalitetom.


Za avanturiste i sportiste selektovani su i dodaci koji pružaju posebno iskustvo, a koji istovremeno mogu biti i originalni modni detalji u svakoj prilici.


Vozače KTM motocikala uskoro očekuje i poseban segment POWER PARTS, koji podrazumeva mogućnost poručivanja rezervnih delova online, bez odlaska u prodajni salon.


Podsećamo, kompanija Delta Auto je ove godine postala novi uvoznik i distributer KTM motocikala za srpsko tržište, a početkom aprila otvoren je KTM prodajni objekat, kao i najsavremeniji servisni centar, čime je otpočeto novo poglavlje za popularni moto brend u našoj zemlji.


PR

osmrtnice smrtovnice

Renault osvojio 2 nagrade na 37. Međunarodnom festivalu automobila

Renault osvojio 2 nagrade na 37. Međunarodnom festivalu automobila

Međunarodni festival automobila je dodelio svoju Veliku nagradu i ove godine. Žiri od 12 stručnjaka iz raznih područja – automobilska industrija, mediji, arhitektura i industrija nakita – se sastao 3. decembra 2021. u Parizu kako bi pregledao ovogodišnji izbor kreativnih i vizionarskih projekata i izabrao pobednike za svaku od 14 nagrada...

Toyota nastavila snažan rast u Evropi tokom 2021.

Toyota nastavila snažan rast u Evropi tokom 2021.

Toyota Motor Europe¹ saopštila je da je tokom 2021. godine prodala 1.076.300 Toyotinih i Lexusovih vozila, čime je ponovo nadmašila ukupan rast prodaje na automobilskom tržištu koje se stabilizovalo posle problema izazvanih pandemijom i nestašicom poluprovodnika...

Kalle Rovanpera - Toyota GR Yaris Rally1
Slika nedelje