AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-Benz C All-Terrain kuca na vrata - nove fotografija

Mercedes-Benz C All-Terrain kuca na vrata - nove fotografija

Posle premijere nove generacije sedana i karavana modela C-Klasa, Mercedes-Benz je pripremio treću verziju. Na redu je outdoor verzija pod nazivom All-Terrain...

Nova generacija modela Mercedes-Benz C-Klasa već uveliko je zastupljena na evropskim putevima. Automobil je prikazan u februaru u verzijama sedan i karavan. Tu nije kraj. Na septembarskoj auto izložbi u Minhenu biće prikazana outdoor verzija ovog automobila.


Automobil sada možemo videti samo sa kamuflažnom folijom, ali je jasno da je oslanjanje povišeno i da je automobil opremljen masivnom plastičnom zaštitom donjih delova kategorije.

Mercedes-Benz C All-Terrain kuca na vrata - nove fotografija

Nova C-Klasa je izgubila pneumatsko oslanjanje, koje je omogućavalo povećanje klirensa karoserije. "Jastuci" u oslanjanju su ostali samo u plug-in hibridnoj verziji i to isključuvo na zadnjoj osovini. Njihova uloga je poboljšanje stabilnosti elektrifikovane verzije. Kao i kod sedana i karavana, ni outdoorovu C-Klasu neće pokretati 6-cilindarski motori, već 4-cilindarski.


Naravno, Mercedes-Benz C All-Terrain biće opremljen sistemom pogona na sve točkove 4Matic, kao i 9-stepenim automatizovanim menjačem. U prtljažnik mu staje 490 litara, odnosno 1.510 litara kada se obore nasloni zadnjih sedišta.


Više zvaničnih informacija očekujemo uskoro.


Automagazin.rs

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje