AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroen SUV modeli samo za najbrže - popusti do 2.400 evra

Citroen SUV modeli samo za najbrže - popusti do 2.400 evra

Citroën SUV modele najnovije generacije odlikuje jedinstvena pojava, inovativni koncept kroz povišeni oblik karoserije i vrhunska udobnost u kabini sa svim elementima programa Citroën Advanced Comfort®...

Oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, sedišta Advanced Comfort, mnoštvo tehnologija za pomoć u vožnji i Citroën Grip Control® i Hill Assist Descent funkcija izdvajaju ove izuzetne SUV modele od ostalih dajući im elemente prestiža.


C3 Aircross SUV se razlikuje svojom neverovatnom mogućnošću personalizacije, širokim i udobnim sedištima i izuzetnim prtljažnikom od 410 l. Vozila na lageru odlikuje najbolja oprema u segmentu: navigacioni uređaj, 12 sistema za pomoć u vožnji, dvobojna karoserija, audio sistem sa 7“ Touch Screen ekranom u boji, kamera za vožnju unazad, aluminijumske felne od 16“, LED dnevna svetla i još puno toga što vožnju čini pravim uživanjem.


C5 Aircross SUV izdvajaju prepoznatljivi detalji kao što su štitnici Airbump®, veliki točkovi od 18“ i specijalno dizajnirani krovni nosači. Sedišta imaju visoki položaj i vozač i putnici dominiraju nad putem. Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima® i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđenu udobnosti u vožnji, a sva vozila na lageru opremljena su i funkcijom Grip Control sa Hill Descent Assist za vožnju van asfalta, sa 20 najnovijih sistema za pomoć vozaču u vožnji, navigacionim sistemom Citroën Connect NAV ili kamerom za vožnju unazad.


Ukoliko oduvek želite vozilo koje ima više prostora i može da se koristi za više namena, i u gradu i van njega, požurite i odaberite svoj Citroën C3 Aircross ili C5 Aircross. Kolicine su ograničene, a popusti su izuzetni!


PR

MG4 Electric - hit model sa svih pet EuroNCAP zvezdica za bezbednost

MG4 Electric - hit model sa svih pet EuroNCAP zvezdica za bezbednost

U prva tri meseca ove godine MG4, prvi potpuno električni automobil kompanije MG Motor Europe, sa isporučenih više od 5.200 primeraka, bio je drugi najprodavaniji potpuno električni model u Velikoj Britaniji, s tendencijom da do kraja godine po popularnosti bude u samom vrhu u ovoj kategoriji putničkih vozila...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje