AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacis u saradnji sa UTMB World Series

Dacis u saradnji sa UTMB World Series

U automobiliskom svetu je Dacia na glasu kao marka koja utire nove puteve: bukvalno i u prenesenom smislu. Pragmatičan pristup kao i moderan, jednostavan i robustan dizajn, Daciji su omogućili da se fokusira na ono što je kupcima zaista bitno: pristupačne cene i uživanje u životu...

U skladu sa Dacijinim težnjama da se profiliše kao marka za zaljubljenike u prirodu, saradnja sa UTBM® World Series je novi način da svima omogući spajanje sa prirodom kroz trail trke.


UTMB® World Series je najzahtevnije prvenstvo trail trka na svetu u kojem svi trkači mogu da iskuse avanturu UTMB® takmičenja kroz najveće međunarodne trke na najspektakularnijim lokacijama. Sa Dacijom deli mnoga osnovna načela: duh solidarnosti, uključivosti i razvoja pametne potrošnje. Ova saradnja im omogućava da zajedno pomeraju te vrednosti.


Saradnja je ugovorena za period od 2022. do 2024. godine. Kao prvi Službeni tehnički partner takmičenja UTMB® World Series i ekskluzivni Automobiliski partner, Dacia će pružati ključnu operativnu podršku na trkama koje se održavaju u Evropi, pre svega obezbedjivanjem robusnih vozila namenjenih za terensku vožnju.


„Mi u Daciji više od 15 godina potpuno predano radimo na rušenju konvencija automobilske industrije. Veliki uspeh koji je ostvario naš legendarni SUV Duster personifikacja je načela naše marke i naše težnje da se povežemo sa ljudima koji vole prirodu. Jako smo uzbuđeni što ćemo sarađivati sa UTMB® World Series. To će povećati svest kupaca o našoj marki i dodatno nas povezati sa ljudima koji uživaju u prirodi“. - Xavier Martinet, viši potpredsednik, DACIA & LADA, Marketing, Prodaja i operacije.


„Osnova zamisao trka UTMB® World Series jeste: pružiti sportistima avanturu u kojoj će uživati u prirodnim lepotama u njihovom najčistijem obliku. Iznova tražimo nove načine da svoju inicijativu održivog poslovanja odvedemo korak dalje. Zato nam je činjenica da se Dacia zasniva na načelima pametne potrošnje i ekološki osvešćenim rešenjima izuzetno važna. The IRONMAN Group sa zadovoljstvom prima Daciju u svoju porodicu i radujemo se uspešnoj budućoj saradnji.” - Matt Wikstrom, Direktor razvoja partnerstva u The IRONMAN Group.


„Oduševljeni smo što ćemo sarađivati sa Dacijom. Njihova poslovna filozofija savršeno se uklapa u UTMB® World Series. Takmičenje UTMB® World Series pokrenuli smo kako bismo okupili celu zajednicu trail trkača i kreirali inkluzivni sportski sistem za sve sportiste. Naše osnovne vrednosti prirodno se prepliću sa Dacijinim. Zato se radujemo saradnji u radu na inkluzivnosti, ljubavi prema prirodi i održivosti, što su načela koja delimo, dok takmičenje nastavlja da se širi na najveća evropska, bliskoistočna i afrička tržišta.” - Frédéric Lénart, Glavni direktor UTMB Group.


Partnerstvo između UTMB® Group i The IRONMAN Group je najavljeno prošlog maja kad je pokrenuto takmičenje UTMB® World Group. Prva trka će se održati od 7. do 10. aprila u Hrvatskoj pod nazivom Istria 100 by UTMB®. Za ovu godinu je potvrđeno 25 međunarodnih trka. Ove trke su jedini način na koji se trkači mogu kvalifikovati za finalnu trku UTMB® World Series: UTMB® Mont-Blanc 2023.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje