AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota na Međunarodnom salonu automobila Ženeva 2018.

Toyota na Međunarodnom salonu automobila Ženeva 2018.

Svetska premijera na 88. ženevskom međunarodnom salonu automobila (od 6. do 18. marta) - treća generacija Aurisa...

Toyota na Međunarodnom salonu automobila Ženeva 2018.

Novi Auris ima dinamičniji dizajn spoljašnjosti, a s potpuno novim hibridnim pogonom od 2.0 litara, koji se priključuje liniji motora, obeležava debi Toyotine dual hibridne strategije.


Svoj svetski debi takođe ima i novo izdanje modela AYGO. Njegovim jedinstvenim genom dodatno je ojačano Toyotino pozicioniranje u visoko konkurentnom A-segmentu. Ne samo da ima mladalačkiji i prepoznatljiviji dizajn prednjeg dela, već poboljšane performanse i karakteristike upravljanja takođe doprinose zabavnijoj vožnji.

Toyota na Međunarodnom salonu automobila Ženeva 2018.

Pod vizijom "Bolja mobilnost za sve", Toyota će predstaviti dizajn i inženjering koji istražuju kako da se maksimalizuje potencijal budućih vozila koje pokreće struja iz akumulatora (BEV-Battery Electric Vehicles), električnih vozila s gorivim ćelijama (FCEV-Fuel Cell Electric Vehicles), autonomne vožnje i veštačke inteligencije.


Puna upotreba mogućnosti autonomne vožnje i veštačke inteligencije - serija Concept-i je porodica od tri vozila koje pokreće struja iz akumulatora, od kojih je svako konstruisano da zadovolji potrebe različitih tipova korisnika u različitim uslovima vožnje.

Koncept TOYOTA FINE-Comfort Ride predstavlja pogled na to kako se tehnologija gorivih ćelija može razviti bi se napravio prostran, novi oblik premijum limuzine sa fleksibilnim izgledom.


Na kraju, ali ne i najmanje bitno, Toyota će takođe otkriti savremeni trkački koncept, koji signalizira njenu posvećenost da se najkvalitetniji sportski automobil ove marke vrati na tržište.


Toyota će konferenciju za novinare održati 6. marta u 09:45 na svom štandu u hali 4.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje