AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Pet godina besplatne garancije za polovne Ford automobile

Pet godina besplatne garancije za polovne Ford automobile

Za potencijalne kupce korišćenih Ford automobila izuzetna vest: u mreži Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu u toku je promotivna kampanja...

...tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do 50.000 km (šta pre nastupi).


Kupac polovnog vozila je u obavezi da izvrši obavezan servis pre preuzimanja odabranog vozila (aktivacija garancije), a da ga posle toga, na svakih godinu dana ili 10.000 km (šta pre stupi na snagu), redovno servisira u Grand Motorsovoj/Ford mreži u Srbiji.


Osim Fordovih automobila, garancija od tri godine, odnosno do 30.000 km, važi i za ograničen broj vozila drugih marki koja su redovno održavana/servisirana u Grand Motorsovoj/Ford mreži u Srbiji.


Kupovina polovnih vozila s produženom garancijom može se finansirati kroz kreditne i lizing aranžmane, budući da Grand Motors sarađuje s vodećim bankama i lizing kompanijama u Srbiji.


O aktuelnoj ponudi polovnih vozila potencijalni kupci se mogu informisati pozivanjem telefonskog broja 011/20 90 613 ili posetom stranice www.grandmotors.rs.


PR

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Na sajmu potrošačke elektronike CES, Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta sa virtualnim, čime stvara ultimativni doživljaj povezanog automobila...

Rekordna prodaja Lexusa u Evropi

Rekordna prodaja Lexusa u Evropi

Petu godinu zaredom, Lexus beleži veliki rast prodaje na evropskom tržištu. Prethodna godina završena je sa 76.188 prodatih vozila, što je najbolji rezultat u Evropi svih vremena!

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje