AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi član električne porodice autobusa Solaris Urbino - pratite uživo!

Novi član električne porodice autobusa Solaris Urbino - pratite uživo!

Solaris Bus & Coach sp. z o.o. jedan je od vodećih evropskih proizvođača autobusa i trolejbusa, za 30. septembar 2021. godine najavljuje premijeru potpuno novog niskopodnog gradskog modela Urbino LE 9 na električni pogon...

Prezentacija počinje u 12.00 sati po srednjeevropskom vremenu na Internet stranici kompanije www.solarisbus.com/premiere. Novi proizvod će predstaviti uprava Solarisa i dizajnerski i tehnički timovi koji su radili na razvoju ovog vozila.


Premijera novog električnog vozila iz porodice Urbino nastavak je dinamične razvojne i proizvodne strategije čiji je cilj proširenje ponude vozilima s nultom emisijom, koja je započeta prošle godine, predstavljanjem električnog gradsko/prigradskog autobusa Urbino 15 LE.


Novi devetometarski električni autobus Urbino LE 9 je nastao kao odgovor renomiranog proizvođača na različite potrebe kupaca. To je izuzetno fleksibilan model, koji se može prilagoditi lokalnim okolnostima. Novi autobus sa niskim ulazom odličan je izbor i za uske urbane prostore i za komunikaciju u područjima sa mrežom malih i raštrkanih gradova. Solaris najavljuje da će se vozilo sjajno ponašati u skučenim gradskim prostorima, ali i u težim uslovima eksploatacije, na dužim rutama i strmim usponima, kao što će to činiti i na uskim brdovitim i planinskim zavojima. Dvoosovinsko vozilo je još jedna opcija u električnoj paleti koja ispunjava zahteve obeju klasa vozila - I i II.

Novi član električne porodice autobusa Solaris Urbino - pratite uživo!

Solaris se opredelio da budućim korisnicima ponudi izbor između Solaris baterija velike snage i Solaris baterija visoke energije. To će omogućiti prevoznicima da fleksibilno planiraju rute bez emisije štetnih gasova, ne samo unutar urbanih, gradskih celina, već i izvan njih.


Električni autobus Urbino 9 LE je ekološki prihvatljiva kombinacija bezbednosti, udobnosti i dopadljivog stila. Za udobnost i bezbednost vozača „zaduženi“ su napredni sistemi pomoći kao i interaktivni panel. Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, autobus od devet metara nudi iznenađujuće prostranu unutrašnjost u kojoj ima mesta za do 27 udobnih sedišta, od kojih je većina okrenuta unapred. Praktična rešenja, poput rukohvata sa raspršivačima dezinfekcionih sredstava u antibakterijskom sloju i zatvorena kabina za vozača garantuju udobnu i bezbednu vožnju putnicima u gradskom prevozu.


Električna novina Solarisa idealno je prilagođena potrebama evropskog tržišta. Veliki izbor dodatne opreme i širok spektar tehničkih rešenja omogućiće operaterima da vozilo savršeno prilagode individualnim potrebama svakog vida eksploatacije. Solaris sa zadovoljstvom poziva na premijeru novog autobusa Urbino 9 LE electric - svoje kupce, dobavljače, predstavnike lokalnih samouprava, predstavnike medija i sve zainteresovane za inovativna i revolucionarna rešenja koja zaista doprinose transformaciji javnog prevoza iz ere fosilnih goriva novo doba nulte emisije.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje