AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

U Grand Motorsovom prodajno-servisnom centru, u Bulevaru Vojvode Stepe 50, od 11 do 15 časova, potencijalni kupci i zaljubljenici u Fordove automobile biće u prilici da se detaljno upoznaju s novom Fiestom: da iz prve ruke dobiju sve informacije o ovom modelu, performansama, mogućnostima kupovine, kao i da se kraćom test vožnjom uvere zbog čega je Fiesta najprodavaniji mali automobil u Evropi, ali i najpopularniji Fordov model u Srbiji. I, naravno, zbog čega pod istim imenom traje već 42 godine – po čemu je jedan od najdugovečnijih modela u svetskoj istoriji automobilizma.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Za statičko upoznavanje i test vožnje, kao i prošle subote, kada je karavan „ugostio“ stotinak Subotičana i žitelja okolnih mesta (deo atmosfere sa početne „stanice“ karavana je na ilustracijama uz ovaj tekst), na raspolaganju je sedam različitih verzija nove Fieste – s troja i petora vrata, s benzinskim i dizel motorima, različitim menjačima i nivoima opreme.


Posetioci Grand Motorsovog prodajno-servisnog centra u Novom Sadu će i ove subote, kao uostalom i svakog drugog dana, imati mogućnost da se informišu i o modalitetima Fiestine „personalizacije“, odnosno o kombinovanju osnovnih i dodatnih paketa opreme, kako bi budućeg mezimca maksimalno prilagodili svojim potrebama i estetsko-funkcionalnim kriterijumima.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Domaćin najavljuje prijatno i korisno druženje, jer će svi koji se baš tog dana, 17. marta, odluče za kupovinu nove Fieste dobiti specijalan poklon!
Uz novu Fiestu, prodajni tim je spreman da pruži i svaku drugu informaciju o ostalim modelima Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila, servisnoj i ponudi originalnih rezervnih delova, povoljnostima redovnog održavanja starijih modela, trenutnim servisnim i prodajnim kampanjama i svemu što može da interesuje sadašnje i buduće vlasnike Fordovih vozila.


PR

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Na sajmu potrošačke elektronike CES, Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta sa virtualnim, čime stvara ultimativni doživljaj povezanog automobila...

Rekordna prodaja Lexusa u Evropi

Rekordna prodaja Lexusa u Evropi

Petu godinu zaredom, Lexus beleži veliki rast prodaje na evropskom tržištu. Prethodna godina završena je sa 76.188 prodatih vozila, što je najbolji rezultat u Evropi svih vremena!

Renault Symbioz
Slika nedelje