AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

U Grand Motorsovom prodajno-servisnom centru, u Bulevaru Vojvode Stepe 50, od 11 do 15 časova, potencijalni kupci i zaljubljenici u Fordove automobile biće u prilici da se detaljno upoznaju s novom Fiestom: da iz prve ruke dobiju sve informacije o ovom modelu, performansama, mogućnostima kupovine, kao i da se kraćom test vožnjom uvere zbog čega je Fiesta najprodavaniji mali automobil u Evropi, ali i najpopularniji Fordov model u Srbiji. I, naravno, zbog čega pod istim imenom traje već 42 godine – po čemu je jedan od najdugovečnijih modela u svetskoj istoriji automobilizma.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Za statičko upoznavanje i test vožnje, kao i prošle subote, kada je karavan „ugostio“ stotinak Subotičana i žitelja okolnih mesta (deo atmosfere sa početne „stanice“ karavana je na ilustracijama uz ovaj tekst), na raspolaganju je sedam različitih verzija nove Fieste – s troja i petora vrata, s benzinskim i dizel motorima, različitim menjačima i nivoima opreme.


Posetioci Grand Motorsovog prodajno-servisnog centra u Novom Sadu će i ove subote, kao uostalom i svakog drugog dana, imati mogućnost da se informišu i o modalitetima Fiestine „personalizacije“, odnosno o kombinovanju osnovnih i dodatnih paketa opreme, kako bi budućeg mezimca maksimalno prilagodili svojim potrebama i estetsko-funkcionalnim kriterijumima.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Domaćin najavljuje prijatno i korisno druženje, jer će svi koji se baš tog dana, 17. marta, odluče za kupovinu nove Fieste dobiti specijalan poklon!
Uz novu Fiestu, prodajni tim je spreman da pruži i svaku drugu informaciju o ostalim modelima Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila, servisnoj i ponudi originalnih rezervnih delova, povoljnostima redovnog održavanja starijih modela, trenutnim servisnim i prodajnim kampanjama i svemu što može da interesuje sadašnje i buduće vlasnike Fordovih vozila.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje