AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Čista petica - Renault tradicionalno za svoje kupce ima odličnu ponudu

Čista petica - Renault tradicionalno za svoje kupce ima odličnu ponudu

Renault , sada već tradicionalno, za svoje kupce priprema specijalnu ponudu za „Čistu 5icu“ koja tokom sajamskog meseca podrazumeva...

- Pokrivene sve troškove registracije
- 5 godina garancije
- 1 osnovni servis


Renault će na predstojećem BG Car Show-u prikazati svoju potpuno obnovljenu gamu vozila, a izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:


- Clio startuje sa cenom od 9990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju Clio Limited 1.2 16v sa cenom od 10990€. Paket Limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.
- Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Limited 1.6 Sce dolazi po ceni od 13990€. U cenu su uključeni Aluminijumski naplatci 16“, Led svetla u obliku slova „C“, automatski klima uređaj i zatamnjena stakla.
- Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 14190€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, automatski klima urejdaj i zatamnjena stakla.
- Kupci modela Captur mogu da očekuju automobil u verziji Intens opremljen kamerom za kretanje u nazad, koju za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.
- Model Kadjar je takođe u verziji Limited 1.2 Tce 130KS po ceni od 19990€ opremljen dodatnim elementima opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink sa navigacijom, aluminijumskim naplatcima 17“, automatskim klima uredjajem i metalik bojom.


Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a izdvojili bi kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.


Pored ovoga kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, kao i dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja. Posedno bi izdvojili beskamatni kredit specijalno kreiran za kupovinu Crossover vozila Captur, Kadjar i Koleos, sa mogućnošću iznosa finansiranja od 10000€ na 36 meseci ili 7000€ na period odplate od 48 meseci.


Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem BG Car Show-u u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu ponudu koju je Renault pripremio, ponudu za „Čistu 5icu“.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje