AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia je za svoje kupce pripremila fantastične sajamske uslove

Dacia je za svoje kupce pripremila fantastične sajamske uslove

Dacia ima obnovljenu gamu vozila koju će prikazati na ovogodišnjem BG Car Show, a zvezda štanda će biti model Novi Duster, koji će premijerno biti prikazan široj publici...

Novi Duster, kultni model iz porodice Dacia, krasi sasvim novi dizajn spolja i iznutra, obogaćen je novim sistemima za pomoć u vožnji i novom opremom, ima terenske sposobnosti pravog SUV-a, a i dalje se ističe neverovatno konkurentnom cenom.

 

Pogledajte: Dacia Duster (2018) stigao u Srbiju - naši prvi utisci.


Novi Dacia Duster startuje sa cenom od 11990€ u verziji Essential 1.6 Sce, ali bi u ponudi izdvojili bogato opremljenu verziju Duster Prestige 1.6 Sce 115 sa cenom od 13940€ , koja podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni uredjaj sa navigacijom , SUV obloge prednjeg i zadnjeg branika i hands-free karticu.

Dacia je za svoje kupce pripremila fantastične sajamske uslove

Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu Klima uređaja, Elektro paketa, Led dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na Radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket
Cene po modelima su sledeće: Sandero za 8100€, Logan za 8360€ i Logan MCV za 8910€.


Po prvi put Dacia finansiranje nudi mogućnost plaćanja vozila u tri godišnje rate sa kamatnom stopom od 1,99%.


Za kupce kojima više odgovara mesečno plaćanje pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od 1,99% na period do 60 meseci. Takodje su kupcima nudi mogućnost „Mikro“ kredita i lizinga sa kamatnom stopom od 0% na period do 36 meseci, kao i dinarski kredit sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.


Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem BG Car Show-u u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu Dacia ponudu, jer Dacia uvek daje više.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje