AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia Jogger - Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start!

Dacia Jogger - Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start!

Novi model biće poznat pod nazivom Dacia JOGGER. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti vozila Dacia! 

Predstavljanje ovog svestranog porodičnog automobila sa sedam sedišta pratite uživo na online događaju 3. septembra.


• Sa imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia JOGGER je savršen porodični automobil za beg u prirodu. Novi model oličava pragmatični i autentični duh kao i pustolovnu prirodu na kojoj brend nastavlja da gradi svoj identitet.


• Kako izgleda Dacia JOGGER u prirodnom okruženju, moćićete da saznate 6. septembra na glavnom ulazu Međunarodnog salona automobila u Minhenu.

Dacia Jogger - Dacijin porodični automobil sa 7 sedišta spreman je za start!

PORODIČNI TERENAC SA 5 ILI 7 SEDIŠTA


Bilo u konfiguraciji sa pet ili sedam sedišta, svestrani Dacia JOGGER je najbolji saputnik malih i velikih porodica koje verno prati na svakodnevnim avanturama i izletima u prirodu. Dacia je pre svega pragmatična marka. Zato svojim kupcima nudi vozilo u kojem će u potpunoj slobodi deliti lepe trenutke sa prijateljima i porodicom.


DACIA JOGGER – VELIKI AUTOMOBIL KRATKOG IMENA


JOGGER je jednostavno, moderno, lako izgovorljivo i svima razumljivo ime koje simbolizuje dinamičnost, pozitivnu energiju i pustolovni duh. Završni deo imena -ER, baš kao i kod Dacijinog legendarnog SUV-a Duster, daje da se nasluti da je reč o robusnom i izdržljivom automobilu stvorenom za porodicu.


SVE JE SPREMNO ZA PREDSTAVLJANJE U MINHENU


Dacia će predstaviti potpuno novi Dacia JOGGER 3. septembra u 10 sati u okviru digitalnog događaja (koji možete pratiti na linku).


Nedugo nakon ovoga, 6. septembra, će model biti izložen na Međunarodnom salonu automobila u Minhenu, a predstaviće ga glavni direktor marke Dacia, Denis Le Vot. Pratite najnovije vesti na events.dacia.com.


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje