AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Informacije koje su se proteklih dana pojavile u svetskim i domaćim medijima o pozivu na vanredne tehničke intervencije odnose se na oko 1,4 miliona automobila proizvedenih u Fordovim fabrikama u Sjedinjenim Američkim Državama (Mičigen) i u Meksiku (Hermosilo) od jula 2013. do marta 2018. i to isključivo za tržišta u Severnoj Americi. Na vanredne tehničke intervencije biće pozvani vlasnici modela Ford Fusion i Lincoln MKZ. To su vozila koja se u evropskoj Fordovoj ovlašćenoj prodajno-servisnoj mreži nikada nisu prodavala niti će biti u ponudi na Starom kontinentu.


U Grand Motorsu uveravaju da u Srbiju stižu Ford automobili proizvedeni isključivo u evropskim Fordovim fabrikama. Isto vredi i za Fordova laka komercijalna vozila, koja se takođe isključivo proizvede u Fordovim pogonima u Evropi i Turskoj.


Ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford takođe uverava da je korišćenje nekadašnjeg evropskog modela Fusion (to je bio mali kompaktan automobil iz B segmenta, koji niučemu nema veze s istoimenom velikom limuzinom namenjenom severnoameričkim kupcima) apsolutno bezbedno i da do sada nigde i nikada u Evropi nije bilo primedbi na masovan tehnički nedostatak na tom modelu. Podsećanja radi, nekadašnji model Fusion se u proizvodio u Fordovoj fabrici u Kelnu, u Nemačkoj, od 2002. do 2012. godine. Kod nas je posredstvom Grand Motorsa prodato nekoliko stotina tih automobila od kojih je veći broj i danas u upotrebi.


PR

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Već na početku nove poslovne godine, Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela...

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Na sajmu potrošačke elektronike CES, Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta sa virtualnim, čime stvara ultimativni doživljaj povezanog automobila...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje