AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Grupa Emil Frey je 1. oktobra 2022. preuzela distribuciju vozila marke Renault i Dacia u Srbiji

Grupa Emil Frey je 1. oktobra 2022. preuzela distribuciju vozila marke Renault i Dacia u Srbiji

Kao deo “Renaulution“ plana, Grupa Renault revidira šemu distribucije. U tom smislu, postignut je dogovor između Grupe Renault i Grupe Emil Frey za preuzimanje poslova distribucije Grupe Renault u Srbiji...

Ovom transakcijom, Grupa Renault ima za cilj dalje jačanje pozicije na lokalnom nivou zahvaljujući efikasnom modelu poslovanja koji podržava i komercijalne ambicije i zahteve u pogledu zadovoljstva kupaca.


Grupa Renault je odabrala Grupu Emil Frey zbog visoke stručnosti u oblasti distribucije automobila. Oni će iskoristiti veštine lokalnog tima i snažno partnerstvo sa prodajnom mrežom.


Za kupce vozila i klijente servisa, promena vlasnika ne predstavlja nikakvu promenu jer će sve aktivnosti na srpskom tržištu nastaviti da se sprovode preko već dobro uhodane prodajno-servisne mreže. Kompanija Renault Nissan Srbija, d.o.o., u novoj organizaciji menja ime i postaje Keos d.o.o. Beograd. Novo društvo nastavlja da radi na istoj adresi kao i do sada, a zbog promene naziva kompanije menjaju se samo email adrese zaposlenih.


Operativno vodjenje komapnije Keos d.o.o. preuzima izvršni direktor Milan Belin. Funkciju direktora prodaje i marketinga u Srbiji obavlja Vladimir Jeremić, a direktor postprodaje je Nenad Pumpalović.


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje