AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Servis Auto-Aca osnovan je 1. aprila 1992. godine u Paraćinu. Osnivač Nenad, Neša Radunović, postao je ubrzo poznat u svom gradu i okolini kao jedan od retkih mehaničara koji otklanja svaki kvar na automobilu...

Posvećen rad, transparentnost i fer odnos prema klijentima, doneli su stabilan rast iz godine u godinu. Dobar glas daleko se čuje i upravo zbog toga, 2007. godine, Auto-Aca započinje saradnju sa kompanijom Autočačak i postaje ovlašćeni serviser Škoda vozila. Iste godine, sin Aleksandar počinje da radi u porodičnoj firmi i na sebe preuzima implementaciju Škoda standarda, primenom najsavremenijih alata, dijagnostike i rešenja poslednje generacije.

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

Naredni korak, desio se 2015. godine, kada je Servis Auto-Aca, uz nesebičnu pomoć partnera i prijatelja iz kompanije Autočačak, dobio novi izgled u skladu sa Škoda standardima uz sertifikaciju osoblja.


Zahvaljujući povećanom obimu posla, podršci poslovnih partnera i prijatelja, kao i želje da se ova porodična firma oproba u prodaji novih vozila, 2023. godine Paraćin i Republika Srbija dobijaju prvi digitalni Škoda salon automobila.


Gradnja je trajala duže od očekivane usled pandemije korona virusa i samim tim put je bio naporniji, ali, kako se čini, i zabavniji. Naime, neretko se dešavalo da „osvanu“ interesantni crteži radnika na blokovima, a u jednom periodu je naš gost bila i sova „utina“, koja je odabrala da se tokom vrelih letnjih meseci skloni u naš salon.

Otvoren prvi digitalni Škoda salon u Srbiji

U Auto Centru Aca klijenti mogu sami ili uz pomoć prodajnog savetnika vizualizovati svoj željeni automobil, odabrati dodatnu opremu i dobiti sve informacije o finansiranju istog, kao i dobiti servisnu podršku za svaku vrstu problema ili redovno održavanje Škoda vozila.


Svečano otvaranje najmodernijeg Škoda salona u Srbiji je upriličeno 1. aprila, i ne, to nije prvoaprilska šala. Salon se nalazi u Paraćinu, u lici Tome Živanovića 70. Događaju su prisustvovali brojni prijatelji i saradnici, kao i predstavnici kompanije Škoda Auto i Autočačak.


I nije čudo što, ova nekada mala radionica, sada blista novim sjajem kada njeni osnivači svih ovih godina imaju samo jednu poruku za sve svoje klijente: „Vaš automobil je za nas lična stvar“.


PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje