AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Land Rover Defender V8 Bond Edition - inspirisan filmom "Nije vreme za umiranje"

Land Rover Defender V8 Bond Edition - inspirisan filmom

Land Rover SV Bespoke je kreirao novo izdanje Land Rover Defender V8 Bond Edition za proslavu 25. filma o James Bondu, "Nije vreme za umiranje" , uoči svetske premijere krajem ovog meseca...

Dostupni za naručivanje modeli Defender 110 ili 90 inspirisani specifikacijama Defendera koji se pojavljuju u filmu "Nije vreme za umiranje", 'nevidljivi' Defender V8 Bond Edition uključuje prošireni crni paket sa 22-inčnim aluminijskim felnama Luna Gloss Black, prednji deo sa potpisom Xenon Blue kočionih klešta i znak 'Defender 007' na zadnjem delu vozila.


Elementi izrade 'po meri' odnose se na praktičan enterijer, sa osvetljenim 'Defender 007' gazištima i posebno razvijenom animacijom pokretanja ekrana osetljivim na dodir za intuitivni infotainment sistem Pivi Pro, koja odaje počast dugogodišnjem partnerstvu Land Rovera i James Bond franšize. Noću će kupci videti i jedinstvenu grafiku pristupnog svetla „007“.

Land Rover Defender V8 Bond Edition - inspirisan filmom

Ekskluzivno dostupan za samo 300 kupaca širom sveta, unutrašnjost Defendera V8 Bond Edition sadrži lasersku gravuru sa detaljima da je 'Jedan od 300' i logotip SV Bespoke. Svako vozilo u prodaju puštaju stručnjaci za personalizaciju vozila u kompaniji SV Bespoke iz Velike Britanije.


Finbar McFall, direktor brenda Land Rover, je rekao: “Land Rover Defender V8 Bond Edition ekskluzivno je predstavljanje najmoćnijeg Defendera ikada napravljenog, inspirisanog vozilima u filmu "Nije vreme za umiranje" . Predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godišnje saradnje Land Rovera sa James Bond franšizom.”

Land Rover Defender V8 Bond Edition - inspirisan filmom

Defenderi su u središtu akcije u filmu "Nije vreme za umiranje" zajedno sa dva Range Rover Sport SVR-a. Takođe i modeli Range Rover Classic i Land Rover Series III su u filmu koji će se u bioskopima širom sveta prikazivati od 30. septembra 2021. godine.


Zasnovano na nedavno predstavljenom modelom Defender V8, Bond Edition pokreće 5,0-litarski benzinski motor sa 525 KS, koji proizvodi 525 KS, 625 Nm obrtnog momenta i upravljanje preko osmostepenog automatskog prenosnika brzine. Defender V8 90 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,9 sekundi (0-100 km/h za 5,2 sekunde) uz maksimalnu brzinu od 240 km/h.

Land Rover Defender V8 Bond Edition - inspirisan filmom

Nudi nove nivoe performansi i angažmana vozača kombinujući V8 sa stručno razvijenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine kako bi stvorio najbrži i najdinamičniji Defender do sada.


Sa jedinstvenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine, uključujući prilagođene opruge i amortizere te novi elektronski aktivni zadnji diferencijal, Defender V8 pruža agilnije i privlačnije upravljanje sa pojačanom kontrolom karoserije - sve to prati karakterističan V8 zvuk sa nabojem.

Land Rover Defender V8 Bond Edition - inspirisan filmom

"Nije vreme za umiranje" režira Keri Džodži (Cary Joji Fukunaga), a glumi Danijel Krejg (Daniel Craig), koji se vraća da odigra svoj peti i poslednji film u ulozi Džejmsa Bonda 007 Jana Fleminga. Film će početi sa prikazivanjima u bioskopima od 30. septembra 2021. godine u Velikoj Britaniji preko Universal Pictures International i u SAD-u 8. oktobra 2021. godine, od strane Metro Goldwyn Mayer -a (MGM) pod oznakom United Artists Releasing. Planirana premijera za Srbiju najavljena je za 07. oktobar.


PR

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Peugeot - Mesec sajamskih ponuda!

Posebna Sajamska ponuda za PEUGEOT vozila sa lagera trajaće do 31. marta u svim prodajnim salonima, kao i na našem štandu u Hali 1 Beogradskog Sajma i obuhvata najpopularnije hečbek i SUV modele po akcijskim cenama i sa specijalnim uslovima garancije...

Opel Sajamska Akcija 2024

Opel Sajamska Akcija 2024

U susret ovogodišnjem Sajmu Automobila u Beogradu, Opel je za sve svoje kupce u Srbiji do kraja marta obezbedio posebne akcijske popuste od 10% za celokupnu gamu, uz 4 godine garancije (ili 100.000 pređenih kilometara)...

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Sajam automobila u Beogradu ima dugu tradiciju

Jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, Bg car show i Motopassion,  biće održana na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu – od 21. do 27. marta 2024. godine...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje