AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mercedes-AMG GT 73 e kuca na vrata - poznat datum premijere (FOTO)

Mercedes-AMG GT 73 e kuca na vrata - poznat datum premijere (FOTO)

Atraktivni kupe sa četvoro vrata imaće plug-in hibridnu tehnologiju i maksimalnu snagu pogonskog sistema koja je veća od 800 KS!

Mercedes-AMG GT nedavno je preživeo facelist, ali bi najveća atrakcija trebala biti njegova najsnažnija verzija. Biće opremljena elektromotorom i biće to verovatno najsnažniji ulični AMG u istoriji.


Vrhunska verzija biće plug-in hibrid i nosiće plaketu E-Performance. Sada nam Mercedes-AMG objavio prvi snimak, koji nam najavljuje zvaničnu premijeru zakazanu u terminu 1. septembar na IAA Mobility 2021 u Minhenu.


Najavu pogledajte klikom na LINK.

 

Mercedes-AMG GT 73 e pokretaće 4,4-litarski V8 agregat opremljen dvostrukim turbo sistemom, kojem pomaže elektromotor smešten u zadnjoj osovini, kojeg energijom snabdevaju ultra lake baterije. Kombinovana snaga iznosiće oko 816 KS, a maksimalni obrtni moment od 1.000 Nm. Za ubrzanje iz mesta do 100 km/h potrebno mu je manje od 3 sekunde.

Osmrtnice


Automagazin.rs

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje